2777
2789
عنوان

شپش سر

198 بازدید | 29 پست

روی مو های پسرم چیزای ریزی چسبیده که با ناخن فقط میشه در اورد من تا به حال شپش ندیدم نمیدونم هست یانه پسرمم ۴ سالشه نه مدرسه میره نه مهد 

میشه لطفا راهنماییم کنید عکسش هم گذاشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اینا رشک هست ینی تخم شپش هرچقد میبینی در بیار تا تبدیل به شپش نشده

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

سفت چسبیده باشه به مو آره شپشه ولی دست بزنی بریزه نه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
اگر تا پایین مو میکشی تادرمیاد شپشه شپش رو از خود مو نمیتونی جدا کنی شامپو دایلیس بخر طبق دستور استف ...

دقیقا دای لیس عالیه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
چیکار میتونم بکنم تورو خدا راهنمایی کنید من زیاد تو این چیزا تجربه ایی ندارم اولین بارمه میبینم

ببرش حموم موهاشو کامل خیس کن

شامپو فراوون بزن ماساژ بده بزار یه ۵ دقیقه بمونه و بی حس بشن

توی داروخونه ها شامپو شپش میفروشن توش بدونه شونه آبی رنگِ ریز هست با اون موهاشو کامل شونه کن 

دو سه روز پشت سر هم اینکار رو تکرار کن

باقی مونده ها رو هم بشین با دست جدا کن

چیکار میتونم بکنم تورو خدا راهنمایی کنید من زیاد تو این چیزا تجربه ایی ندارم اولین بارمه میبینم

رشکه 

تخم شپش

توشامپوش سرکه بریز هر دو روز یکبار ببرحمام 

ازبین میره بعد دوهفته 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یعنی در بیارم دیگه نابود میشه بیشتر نمیشه؟

خوب اگه کامل پاکسازی شه زیاد نمیشن اینایی هم که در میاری رو دستمال کاغذی بزار با احتیاط بعد بنداز دور مواظب باش خودت نگیری حتما باید شامپو شپش استفاده کنی تا شپش های زنده بمیرن

2810