2777
2789
عنوان

عفونت باکتریایی واژن در بدترین زمان ممکن

| مشاهده متن کامل بحث + 57592 بازدید | 53 پست
قرص مترانيدازول هر ٨ساعت پماد كلوتريمازول شب ها موقع خواب

عزیزم فک کنم چند سال پیش هم به بار عفونت که گرفتم همچین داروهایی مصرف کردم.شما تجربه مصرفش رو داشتی؟؟

من ماما ام

ژل واژینال مترونیدازول

قرص مترونیدازول هر ۸ ساعت یک عدد

کپسول فلوکونازول ۱۵۰ میلی گرم سه عدد  سه شب در میان یک عدد

ژل مترونیدازولو که ۵ شب واژینال مصرف کردی، سه شب هم‌ کرم واژینال کلوتریمازول استفاده کن

آوا هستمه ... ته کچیک   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پمادی که گفتی برا قارچه ن عفونت

والا خواهر من هروقت عفونت داشتم همین روالش بود البته الان دو سالی میشه عفونت ندارم خدارو شکر به جز دوران بارداری که ترشحات سبز داشتم اونم با همین پماد رفت

درمان قارچی چیه؟

قرص واژینال نیستات ب همراه قرص خوراکی فلوکونازول یه هفته مصرف کن خوب میشه

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
2805
این برا قارچه

کلوتریمازول انتی باکتریال هست من همین مشکلو دارم و یک ماهه دارم استفاده میکنم 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
من ماما ام ژل واژینال مترونیدازول قرص مترونیدازول هر ۸ ساعت یک عدد کپسول فلوکونازول ۱۵۰ میلی گرم ...

میشه ازتون یه سئوال بپرسم ؟

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
من ماما ام ژل واژینال مترونیدازول قرص مترونیدازول هر ۸ ساعت یک عدد کپسول فلوکونازول ۱۵۰ میلی گرم ...

خدا خیرت بده عزیزم.میتونی بگی به غیر از داروها دیگه چیکار کنم .جدیدا بعد از تموم شدن پریودم ترشحات بدبو و خارش شدید میگیرم و عفونت میکنه

حرف منو گوش کن اگه خوب نشدی بعد یه هفته برو سراغ دارو

سرکه سیب یا سفید بریز تو وان یکی دو لیوان بقیشم اب باشه بشین توش یه ربع یا نیم ساعت 

چندروز اینکارو کن به نظرم خوب میشی منکه خوب شدم هر چندوقت یه بار اینکارو میکنم

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
2810