2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506652 بازدید | 3009 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه خیییلی خوبه.. خداروشوکر اقاتونم شور و شوق داره .. شماهم بد نیست گاهی وقتا اذیتشون کنید   ...

بله خداروشکر.جدیدا دارم تمرین میکنم اما واقعا واسش پیش پا افتاده ان واسش.یا اصلا نمیخنده یعنی خندش نمیگیره.

یا ک یجوری نگام میکنه میفهمم ک‌منظورش اینه اصام بانمک نبود...

حالا واسه این کرونا ک اومده من دلم نمیاد از دوستا یا فامیلارو صدا کنم،فردا اگ اومدن دورازجون مریض شدن چیکار کنم!

اینکه خیییلی خوبه.. خداروشوکر اقاتونم شور و شوق داره .. شماهم بد نیست گاهی وقتا اذیتشون کنید   ...

عید پارسال فک کنم بعد عقدمون بود باش رفتم سینما(البته اصلا خوشش ازسینما نمیاد)

فیلمای ایرانی یعنی دوس نداره وگرنه پا شبکه پویا هم میشینه...

فیلم رحمان ۱۴۰۰ بود من چنگ مینداختم ب صندلیا از خنده بعد ایشون فقط با لبخندی ک یکم دندونش یذره پیداباشه نگاه میکرد.

پرسیدم چرا اصلا نمیخندی!

گف ب اندازه میخندم....!

اما خودمم یبار تنها رفتم ناراحت شد، آخه همش سرکار بود...منم شدیدا اهل سینما...

عید پارسال فک کنم بعد عقدمون بود باش رفتم سینما(البته اصلا خوشش ازسینما نمیاد) فیلمای ایرانی یعنی د ...

سلام عزیزم

. سعی کن بفهمی از چ چیزی خوشش میاد . شاید چیزی برای شما خیییلی جالب باشه ولی برای ایشون نه باید فان هاشونو بشناسید‌‌ امیدوارم موفق شید.. نتیجه ی سوپرایزتونم بگید ببینیم چیکار کردید

سلام عزیزم . سعی کن بفهمی از چ چیزی خوشش میاد . شاید چیزی برای شما خیییلی جالب باشه ولی برای ایشون ...

در پی شناختم دیگه مدام...

فقط اینکه تطبیق دادن علایق و کوتاه اومدن از علایق خود گاهی بخاطر همسر یکم سخته اما قابل انجامه...ممنونم شماهم همینطور...

چشم،فعلا ک امروز داشتم گل درست میکردم چپو راست میگفت اینا واسه چیه!

حتی میرف از مامانمم میپرسید..اما چیزی ک دستگیرش نشد اومد گف اصا ببینم اون کلیپی ک داری ازروش گل درست میکنی بینم آخرش چی میشه..(میخواس ازروی اون متوجه شه میخوام چیکارکنم)...ک سریع گوشیمو ک بهش دادم فهمید چیزی دستگیرش نمیشه دستامو گرف نمیذاشت گلامو درست کنم گف تا نگی نمیذارم...منم الکی گفتم واسه عیده...خخخخ حالا بازخوبه تولدش نزدیکه عیده...

عید نبود چی میخواستم بگم ...حتی بازم میگف واسه کجای تزیینات استفاده میشه!ک بهونه کردم ب شامو خیلییی گشنمه.خوبه هنو پیش هم نیستیم وگرنه بنظرم سورپرایزهای بعدام روهواست..چون همرو متوجه میشه...

من و همسری هم حتی اگه از هم ناراحت باشیم یا از هم دور)سفر(باید شب بخیر و بوس شب و داشته باشیم یه قا ...

سلام زنبوری جون  منم عضو این تاپیک کنین اخه من نیدونم چطوری تواین تایپیک باشم..

می تونین بالای سایه بون ماشین شوهرتون گل بذارین تا وقتی ازش استفاده می کنه بریزه رو سرش

البته یکی از دوستانم این کار رو انجام داد،شوهرش تو اتوبان سایه بون رو میده پایین و گلا میریزن و میترسه و کنترل ماشین و از دست میده و... 

البته یکی از دوستانم این کار رو انجام داد،شوهرش تو اتوبان سایه بون رو میده پایین و گلا میریزن و میتر ...

منم دوس دارم اینکارو انجام بدم ولی میترسم از ی همچین اتفاقی

گفته بودم که چندین بار براش تو کاغذ رنگی متن عاشقانه نوشتم و به جاهای مختلف چسپوندم ولی فکر می کردم آقامون از این کارا بلد نیست.... عمدا کاغذ هارو دم  دست گذاشتم.. ایشونم دوبار اینطوری برام نوشته و واقعا سوپرایز شدم چون اصلا فکرشم نمی کردم از این کارا بلد باشه با وجود اینکه خییییییلیزیاد ابراز علاقه میکنه ولی میگفت بلد نیستم سوپرایز واینا... خلاصه ی بار صبح رفتم دستشویی روی اینه زده بود کنار همونی که خودم قبلا براش کاغذ چسپونده بودم و برش نداشته بود.... خیلی ذوق زده شدم.. ی شب از این شب ها هم گوشیمو زدم تو شارژ و رفتم دستشویی وقتی اومد که گوشیموبردارم بیام بخوابم... دیدم پشت گوشیم ی کاغذ با متن عاشقانه چسپونده بود کلی ذوق زده شدم... مثل این ندید بدید ها

2810