2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
خانما چرا هیچکی فعال نیست.. من همیشه از این کارا میکردم و خیلی کارای دیگه هم انجام دادم .. که سوپرای ...

منکه گاهی خودم ب قبلا فک میکنم چقد بی ذوق بودم ناراحت میشم.(البته اینم بگم ک حتی نامزد هم نبودیم اما خب همه میدونستن،حتی کسیم ک نمیدونستو خواستگاریمو میکرد بنده ی خدا در حد حرفی در نطفه خفه میشد و ب مرحله ی خواستگاری نمیرسید)

قبول دارم ک درست نبوده اون موقع زیاد براش انرژی بذارم اما حس میکنم ب الانمم منتقل شده و یکم دیر دارم میجنبم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام امشب باز ی ایده رو پیاده کردم که خیلی خوب بود.. ی شام جدید پختم و با تزیینات قالبی ب شکل گل.. ب ...

از سورپرایزای اینطوری میترسم ک چراغ خاموش باشه آقا بیاد منزل تا بحال انجام ندادم .دورازجونه شوهرم و شوهراتون خودم باشم پس میوفتم.نمیدونمم عکس العمل شوهرم چی باشه...

میدونم ک عزیزه براش خودم یکم وسواس گرفتم.حالا به خواهرش ک دخترعمومم میشه گفتم فردا قراره باهم بریم ب ...

ب نظر من زیاد داغ دلشو تازه نکنید مثلا از اون رازای تلخ بگید... ولی حتما حتماا حتماااا ازش تشکر کنید . بگید که قدر این همه محبت و فداکاری رو میدونید و میخواید جبران کنید ولی اشاره هاییم به اون همه سختی که براتون کشیده ختما بکنید.. ولی بیشتر حالت قدر دانی داشته باشه از ارزوهاتون برا اینده باهاش بگید... 

فرقی نداره یا میتونید تو برگه آ چار باشه یا اگه تو یه دفترچه یادداشت متوسط خوووشگل باشه.. در این صورت موندگار ترم هست.. ولی ب نظر من نامه رو وقتی بهش بدید که تنها باشه و اسوده بخوندش.. مثلا اخر مهمونی وقتی همن رفتن

خواهش میکنم همینکه همفکری میکنین باهام و پیشنهاد و ایده لطف میکنین میدین خیلیم ممنونم ازتون .۵فروردی ...

سالگرد ازدواجمونه.. بله تو استان ماهم همینطوره .. ی سری چیزا رو فعلا ب ذهنم رسیده برا انجامش.. ولی چون تنها نیستیم یکم دست و بالم بسته س

منکه گاهی خودم ب قبلا فک میکنم چقد بی ذوق بودم ناراحت میشم.(البته اینم بگم ک حتی نامزد هم نبودیم اما ...

حالااون موقع انجام ندادید ب هر دلیل حالاااا گذشته..‌ ولی از این به بعد رو نباید بزارید اونطور بگذره باید خیلی ذوق داشته باید تا هر روز زندگیتون از قبل عاشقانه تر بشه.. باور کنید با همین کارای ساده خیلی عشق ها میتونه ماندگار بشه..حالا نوبت شماست باید خیلی ذوق و شوق از خودتون نشون بدیداااا... هیییچ وقت دیر نشده... حتی اوناییم که سی سال از زندگیشون گذشته بازم میتونن شور ونشاطو ب زندکیشون بیارن.. فقط کافیه قدم بردارن

از سورپرایزای اینطوری میترسم ک چراغ خاموش باشه آقا بیاد منزل تا بحال انجام ندادم .دورازجونه شوهرم و ...

منم دقیقا همینطور بودم..‌ تازه چون شوهرمم یه نارختی داره که استرس براش اصللللاااا خوب نیست برا همین تاریک تاریک که نیست.. ی جورایی فضا رو با چیدن و روشن کردن شمع های کوچک هم تاریک هم عاشقانه و رمانتیک میکنم...نه که نمی ترسه و  خیلیم خوش حال میشه.. ولی بخاطر همون قضیه از ایده هایی ک میگفتن زنگ بزنید نکرانشون کنید و اینا اصلاااا جرات ندارم استفاده کنم خیلی میترسم

حالااون موقع انجام ندادید ب هر دلیل حالاااا گذشته..‌ ولی از این به بعد رو نباید بزارید اونطور بگذره ...

خیلی قوربون صدقه اش میرم.کلا حسم ک اونموقع خنثی بودم الان برعکس شدم میگه کاش زودتر اتفاق میوفتاد و باهم محرم میشدیم.

میگم بهرحال ببخشیدو گذشته...

ب لحاظ کارای شیطنت یکم نگرانم نکنه براش کم بذارم خدایی نکرده پیوسته درحال مطالعه و سوال پرسیدن از آدماییم ک تجربه زندگی مشترک موفق داشتن ک منم یادبگیرم 

منم دقیقا همینطور بودم..‌ تازه چون شوهرمم یه نارختی داره که استرس براش اصللللاااا خوب نیست برا همین ...

اتفاقا توو رابطه ما این اذیت کردنا هست اما من جدی وخشک ترم و تابحال انجام ندادم اما شوهرم تا دلتون بخواد اذیتم کرده .توو اون دورانی ک کسی نمیدونست باهمیم من میترسیدم وقتی تو ماشینش بودم اونم مثلا اگر پلیسی سر راه بود میگفت این پلیسا گیرمیدن میپرسن این خانم کیه همراته و تورو میبرن آگاهی و باباتو صدامیکنن ،همینکه چهره منو میدید ک ترسیدم میزد زیر خنده.

یا شده ک بم زنگیده دیگ نمیام خونتون بعد ک من میگم خب چرا مگ چی شده!

بعد تا از اتاقم درمیام میبینم توو پذیرایی نشسته...

الان ک محرمم شدیم فهمیدم ک خوشش میاد باهام پیوسته درحال جنگ چیزی مثل کشتی باشه.البته توانه جنگیدن ک ندارم اما تا میاد سمتم گارد میگیرم بدتر میشه کاریشم ندارم باز کارخودشو میکنه حرصم ک میگیره بزنمش میخندونتم...خلاصه توو رابطمون همیشه اونیم ک هم ترسو میشه هم کتک میخوره (منظورم کتک زدن واقعی نیستا) منم...

خیلی قوربون صدقه اش میرم.کلا حسم ک اونموقع خنثی بودم الان برعکس شدم میگه کاش زودتر اتفاق میوفتاد و ب ...

کار خوبی میکنید همیشه باید برای پیشرفت زندگی تلاش کرد.. موفق باشی عزیزم.. ان شالله زندگی خوب و با عشقی داشته باشید

اتفاقا توو رابطه ما این اذیت کردنا هست اما من جدی وخشک ترم و تابحال انجام ندادم اما شوهرم تا دلتون ب ...

اینکه خیییلی خوبه.. خداروشوکر اقاتونم شور و شوق داره .. شماهم بد نیست گاهی وقتا اذیتشون کنید  

2810