2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506675 بازدید | 3009 پست
منم چیزی براش میخرم ، خیلی ذوق و شوق نشون نمیده ، میگه من مادی نیستم . خیلی این موضوع اذیتم میکنه . اون اوایل که دیگه خیلی برام سخت بود . الان کم کم عادت کردم . دیگه مناسبتا تو خونه ما رنگ و رویی نداره . روز تولدم اصلا خوشحال نیستم .
که دنیا به خسران عقبا نیرزد ....... به افسوس بسیار فردا نیرزد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مناسبتها فقط میریم رستوران ، روز سالگرد عروسیمون هم میریم همون تالاری که عروسیمون بود . اینم به پیشنهاد منه . یعنی اگه من نگم هییییییچ اتفاق خاصی تو مناسبتا نمیفته . نهایتش یه پیام تبریک میده .
اصلا مشکل مالی یا خساست نداره هاااااا . ولی یاد نگرفته . بخواد کادو هم بده بلد نیست . بیشتر ادم بهش بر میخوره مثلا میگه بیا بریم برات کادوی روز زن بخرم یا مثلا از بوتیک دوستش 5-6 تا تاپ و بلوز میگیره میاره که از توش برا خودم انتخاب کنم .
سلام.خانمامن باموبایل وصل شدم بخوام بالپ تاپ بیوم چه لینکیوبزنم؟؟؟
ازگذشته ام سپاسگذارم زیراباعث شدتابرای ساختن آینده ای که گذشته ام جلویش زانوبزند تلاش کنم.... خدایا دوستت دارم دوستم داری...
مامان عسل همون که یادشه وتبریک میگه که خوبه شوهرمن اصلایادش هم نیست.تازه بعدش هم میگه چرابایداین چیزابرات مهم باشه
ازگذشته ام سپاسگذارم زیراباعث شدتابرای ساختن آینده ای که گذشته ام جلویش زانوبزند تلاش کنم.... خدایا دوستت دارم دوستم داری...
یه بارم رفت از فروشگاه لوازم ارایشی برام یه ادکلن خرید و کادوش کرد .... تا اینجاش خوبه ... در کنارش شامپو و کرم و مام و .... که مصارف روزانمونه خرید . همه رو باهم همراه با اون کادوئه توی نایلکس داد دستم .
.خوب تویادش بده.به نظرمن مردی که دلش توخونه وپیش زنش باشه میشه همه آموزش بهش داد
حدیث جون ، من میخرم ،‌ براش جشن میگیرم ، سورپرایزش میکنم . ولی یادش نمیمونه . البته اوایل خیلی زیاد بود الان کم شده . اوایل حتی بی مناسبت براش کادو میخریدم .
بعد جالبه از اونطرف انتظار زندگی عشقولانه داره ... خب وقتی چیزی نمیکاری چطور انتظار داری درو کنی ؟؟؟ همش میگه ببین زنداییت چطور عین پروانه دور دایی میگرده ، چقد احترامش میکنه ؟؟ حرف گوش کنشه ؟؟؟ داییم شدییییییدا اهل کادو دادن و اینا هست .
جریان کادو 4.5 نیمه شب از صبحش رفته بود برای اتمام پروزه کاریش و قرار بود تا 9 شب برگرده بخاطر اینکه دیر اومده بود و از دلم در بیاره موقع اومدن به خونه بهم هدیه داد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مامان عسل و غزل جون بازم خوبه دیگه یکسال تولدم همسرم منو برد رستوران و دیگه از کادو هم خبری نشد اون موقع بهش چیزی نگفتم چون خیلی بابت رستوران و غذا هزینه کرده بود فکر کرد هدیه بزرگی داده خخخ منم خوشحالیمو فقط بروز دادم اما برای مناسبت بعدی که گفت بریم رستوران گفتم رستوران که نشد هدیه باشه برای تولد خودت بریم رستوران ( تولدم نزدیکه دیشب همسرم بهم گفت برای تولدت بریم رستوران البته به شوخی و منم باز پاسخ دادم رستوران باشه برای تولد خودت ) اینا رو گفتم که بدونی همیشه از هدیه خبری نیست باید جام محبت مردها لبریز بشه تا اونا هم شروع کنند به محبت کردن عزیزم شما به سورپرایز کردن و محبت هات ادامه بده البته خوبه بدون انتظار باشه تا اذیت نشی گاهی هم هدیه ها معنویه گروه های قرار عاشقی جالبه که مثلا 40 روز بی دریغ به همسرتون محبت کنید و به استقبال برین و بدرقه اش کنید بهش پیامک بزنید روی اینه جمله عاشقانه بنویسید بعدش ناخداگاه زندگی تغییر میکنه هرچند کوچک .... چون خودمون تغییر میکنیم یک امتحان ساده براى ارزیابى خودتون… جاى ساعت دیوارى خونتون را عوض کنین میبینید که تا ماه ها هنوز روى دیوار ناخوداگاه دنبالش میگردین!!! .ذهن شما براى قبول و پردازش تغییر یک ساعت ساده و بى احساس نیاز به چند ماه زمان داره پس انتظار نداشته باشید تغییرات بزرگتر را در زمان کوتاه و بدون مشکل قبول کند… هرگز . هرگز .. هرگز … نا امید نشیــــــــــد… تلاش،پشتکار ،امید رو سرلوحه همه امورات زندگی تون کنید. پس شما محبت کن و احترام بزار بهش اقتدار بده تحسینش کن مطمئنا پاسخ مثبت میگیری .... صبور باش
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810