2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506654 بازدید | 3009 پست
سلام دوستای گلم...دیشب سالگرد ازدواجمون بود ولی چون شهادت بود کاری نکردم بنظرشما امروز چیکارکنم؟همسرم سوپرایز بشه
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیانا جان کار خوبی کردی.اول شهادت رو تسلیت میگم بعد هم سالگرد ازدواجتونو تبریک.( بچه ها دیشب تو خیابونمون عروسی بود!! انگار بعضیا متوجه نیستن دارن چیکار میکنن.قبح خیلی چیزا متاسفانه شکسته شده) اما ایده واسه دیانا: چند رنگ کاغذ رنگی بگیر و تو اندازه های مختلف قیچی شون کن.روی هر کاغذ یه جمله بنویس و بعد لول کن و با روبان ببند بنداز تو شیشه تا شیشه پر بشه.رو چند تا استیکر هم همینطور.بعضی عکسها هم هستن همراه نوشته عاشقونه، میتونی اونا رو هم از نت دان کنی و چاپ کنی.یه کادوی خوب و یه شام خوشمزه به همراه یه دیانای خوشگل و آماده.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

اره حلماجون بعضیا رعایت نمیکنن واقعا اینجور چیزارو... مرسی گلم اره ایده ی خوبی دادی یه شام یه کیک دستپخت خودم و یه دیانا
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
برای اجرای این ایده ها حتما باید اوضاع و اخلاق همسرتون را در نظر بگیرین..... همه ایده ها برای همه خوب نیست مواظب باشین مثل نگار نشه مثلا همه مردا دوست ندارند گل و هدیه و کیک بفرستیم محل کارشون همون استیکر تو خونه ریسکش کمتره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بله عزیزم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810