2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506661 بازدید | 3009 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاک جون منم دوتا بچه دارم باور کن بعضی از ایده ها وقت زیادی نمیگیره مثلا مگه نوشتن یک جمله عاشقانه روی اینه چقدر زمان میبره؟!!! یا دادن یک پیامک قشنگ برای همسرت!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من از دوسال پیش که نامزد بودم پیامک میدادم و البته با شکلای مختلف و جاهای مختلف دیگه شوهرم خودشم یجورایی برای من همین کارا میکنه... قبل اینکه همسر باشید سعی کنید رفیق هم باشید ... واقعا دوتا رفیق واقعیم برای هم چون خیلی صادق و وفاداریم ... همسرم هرجا صحبتش بگه همین دوخصلت من بیشتر تعریف میده... همسرم فرستاد: مثل باران ، چشمهایــــــــت دیدنی است ♥ شهر خاموش نگاهت دیدنـــــــــــی است ♥ زندگانی معنــــــــــــــــــــــی لبخند توست♥ خنده هایت بی نهایت دیدنــــــــــی است♥ دوستت دارم گل قشنگم جواب من: تو را نه با قلبم و نه با ذهنم دوست دارم ، زیرا ؛ قلب از کار می افتد و ذهن فراموشکار، تو را با روحـم دوست میدارم چون نه از حرکت می افتد نه فراموش می کند ... من بیشتر دوستت دارم بهترینم
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
بالا منظورم صحبتش بشه .... یعنی بحث دوست داشتن زن و شوهر پیش بیاد جایی ....
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
سلام... پارسال تولد همسرم بود... با مادرشوهرم و خواهر شوهرم خیلی صمیمی هستم هماهنگ کردم ( ما هنوز عقدیم و رفت و آمد خیلی داریم با اینکه دو شهر هستیم و یک ساعت راهه بین شهرامون) که مادرشوهرم با یه بهانه ای شوهرم بیاره خونه خواهر شوهرم و من بخاطر اینکه تیپ درست حسابیش بزنه و حتی ساعت یادگاریمون بپوشه( همسرم ساعت دوست نداره ولی وقتی پیش من میاد ساعتی ک براش هدیه خریدم میپوشه) خلاصه بهش گفتم امروز بیا شهرمون و یه ساعتی بیا ک آخر تایم اداری منم با خودت ببری خونمون.... خیلی حرفه ای برنامه ریختم... پدر شوهرم کیک خرید خواهرشوهرم و شوهرش خونه تزیین کرد.... شوهرم به هوای اینکه بیاد پیش من کلی بخودش رسیده بود بیشتر از قبل.... منم اون روز از صب مرخصی گرفتم و کلی بخودم رسیدم و لباس خونگیم برداشتم و رفتم گل فروشی دسته گل نرگس بزرگ گرفتم و کارت تبریک ( یه متن روش نوشتم : از همان روزی که پای تو به این دنیا رسید غصه هایم یک به یک از قلب و جانم پر کشید روز میلاد تو دنیا یک صدا خندیده بود اسمان در مقدمت باران گل باریده بود تولدت مبارک ( اسم همسرم) م ) بعد رفتم رسیدم ترمینال و پدر شوهرم اومد دنبالم ک معطل نشم توی راه... رفتم خونه خواهر شوهرم همسرم گفت عشقم مادر گفته ببرم خونه آجی ( خونه خواهرشوهرم) یخورده دیرتر میام .... منم گفتم ای وای باش پس میمونم اداره نیم ساعت بیشتر ک من نمیکشه .... خلاصه اومد در خونه خواهرشوهرم نیومد بالا مادرشوهرم اس داد گفت میگه نمیام بالا بش گفتم بگو طاها ( بچه خواهرش ) حالش بد شده تا این شنید پرید بالا ( آخه عاشق بچه خواهرش) .... در که باز کردم پریدم بغلش ... تا سه دقیقه توی شوک بود میگفت تو ک سر کار بودی تو که نهار من دعوت کردی .... واااااااااای خداااااااااااااا تا پنج بعدش قربون صدقم میرفت میگفت توی اینهمه سال سنم یبار سورپرایز نشده بودم اونجور..... جلوی همه بغلم کرد تابم میداد توی خونه ... راستی یه عالمه گلبرگ از گلفروشی گرفته بودم داده بودم خواهر شوهرم و شوهرش وقتی پریده بودم بغلش تولدش تبریک میگفتم این دو نفر گلبرگا میریختن توی سرمون ..... انواع گلبرگ ازهمه گلها ..... البته بگم پدر شوهرمم از وقتی در باز کردم تا لحظه آخر فیلم گرفته بود..... لحظاتتون پر از این شادیا و خندها
ببخشید اگر طولانی شد و جمله بندیم اگر درست نبود یجاهایی
از تمام لحظات بغل کردن تا فوت شمع و دادن کادو فیلم گرفت بیشتر لحظات دوتایی افتادیم توی فیلم.... یه جعبه فانتزی بزرگ گرفته بودم پرش گلبرگ کرده بودم ازهمون گلبرگا( شما میتونید چیزای دیگ ...) بعد هدیه اصلیش ( چون دستش خالی بود بدلیل خونه خریدن) پول گذاشتم توی پاکت گذاشتم ته جعبه.... بعد تقریبا روی جعبه یه لنگ جوراب ک داخلش یه استیکر ( عزیزترینم هدیه ت پیدا کن داخل جعبه) نوشته بودم ... بعد تقریبا وسطای گلبرگها توی جعبه یه لنگ جوراب دیگه ش داخلش هزار تومن پول گذاشتم روش نوشتم : ببخشید بیشتر این بودجه م نمیرسید... نوشتم... پشت پوله نوشتم بازهم بگرد... ک آخرش پاکت پول پیدا کرد... 500 هزار تومان پول گذاشته بودم شاید کم بود برای بعضیا شایدم برای بعضیا زیاد باشه .... ولی من همینقدر بودجه م می رسید
عشقتون پایدار چه خانواده همسر خوبی
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
برای عقد محضریمون و شام بعد عقد برادرشوهرم فیلم گرفته ، از همه به خصوص دخترش فیلم گرفته جز عروس و داماد!!! فیلم رو ببینی بیشتر فکر میکنی جشن برای بچه اون بوده
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ممنون نگار جان ... این خوشبختیها روزی همتون
همچنین مواقعی دوربین به برادرم( اونم فقط دختر خودش و زنش) نمیدم یا به همچنین افرادی اکتفا نکنید براای فیلم گرفتن ....
انشالله همیشه شاد و خوشبخت باشین من اصلا با خانواده شوهرم راحت نیستم برای همین سورپرایزهامون معمولا بدون همکاری بقیه است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810