2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506658 بازدید | 3009 پست
زنبوری خیلی سخت نیست ولی دقت میخواد. وسایل مورد نیازش یه اسپری یا ادکلن یا پیف پاف... و یه دونه فندکه. همزمان با اینکه اسپری میکنی فندکو روشن میکنی. یه گوله ی آتیش درست میشه که تو فضا حرکت می کنه.فقط خیلی خیلی باید مواظب باشی که سمت خودت نزنی. تو فضای باز باشه. دوروبرتون چیزی نباشه. تو جنگل نباشین. و نهایتا اینکه بازی فوق هیجانی ایه.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

چه بازی های بلدی دختر میترسم امتحان کنم بچه ها یاد بگیرن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیشب این کارو کردم چونکه از شوهرم دورم اومدم یه روژ خوشرنگ زدم وچنوتا عکسه سلفی گرفتم ولبمو زوم کردم واسش فرستادم حالا شما دوست داشتین میتونین بعضی وقتاهمیشه نه سوتینی یا چیزه دیگه ای خواستین عکسش واسش بفرسین،البته به نظرم ست سوتین تولحظه خاص توبر ببینه شیکتره اونطوریم خوبه تشنه میشه خخخخخ
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
سلام دوستای خووووب ااستارترعزیز مثل این تاپیک و یه کاربری به اسم کوثر قبلا داشت الان خودش کجاس؟؟؟ ازش خبر دارین؟؟؟ هنوزم هست؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
متاسفانه خیلی وقته کوثر جون نیومده کوثر جون از دوستان خوب من بود برای همین این تاپیک رو راه انداختم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام مرسی از تاپیک عالی تون. من همیشه ایتفاده میکنم ازش حالام نزدیکسالگرد اذدواجمونه. میخام ایده عکس رو لیوانو رستورانو نوشیدنی رو پیاده کنم. خوشششششم اومد
 اگر تخم مرغی با نیروی بیرونی بشکند ، پایان زندگیست ولی اگر با نیروی داخلی بشکند ، آغاز زندگیست ...... *** بهترین تغییرات از درون رخ میدهد *
مغازه های تبلیغاتی. خودمم نمیدونم دقیقا کجاست ولی تو نت سرچ میکنم ببینم نزدیکم کجا داره
 اگر تخم مرغی با نیروی بیرونی بشکند ، پایان زندگیست ولی اگر با نیروی داخلی بشکند ، آغاز زندگیست ...... *** بهترین تغییرات از درون رخ میدهد *
کسانی که زبان های دیگه رو بلدن راهنمایی کن و برامون متن های عاشقانه به زبان های دیگه رو بزارن بنظرم ایده خوبی برای پیامکه با تو باید عشق را با چه زبانی حرف زد أنتَ فی قلبی ، مَنیم جانیم بُلورسن ، فور اِوِر!
انگلیسی I love you
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
هیچ زبونیم که مثله زبون خودمون زبون شیرین فارسی زبان مادری نیست دوست دارم نیمه گمشده من
2810