2777
2789
اسپرم صفر رو با طب سوزنی درمان میکنه؟ شما دیدید که درمان کرده باشه این مشکل رو؟

بله عزيزم تمام كساني كه سقط ميكنن يا اصلا باردار نشدن يا بعد از اي وي اف هم بچه دار نشدن پيش اقاي دكتر شمسي باردار شدن 

میشه اطلاعات بیشتری بدید؟؟ این دکتره زن هست یا مرد؟ کجای مشهد هست؟ تلفن شون رو ندارید؟ 

مشهد بلوار فردوسي حدفاصل چهارراه مهدي و بلوار فرامرز دكتر محمدرضاشمسي

به پنجه طلا معروف هستن ايشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزيزم دوقلو هم اوردن

چه خوب... خیلی عالیه...

آخه اونایی که اسپرم صفر هستند، معمولا میگن نمیتونن طبیعی بچه دار بشن. میگن با لقاح مصنوعی شاید بتونن. این آقای دکتر شمسی تونستن کاری کنن که به روش طبیعی بچه دار بشن؟

چه خوب... خیلی عالیه... آخه اونایی که اسپرم صفر هستند، معمولا میگن نمیتونن طبیعی بچه دار بشن. میگن ...

اره بخدا باورت نميشه ميدونم

اما وقتي بياي از نزديك ببيني باورت ميشه دكتر يه تحريك عصب ميكنه بدونه دارو  درمان ميشي و طبيعي باردار ميشي

اره بخدا باورت نميشه ميدونم اما وقتي بياي از نزديك ببيني باورت ميشه دكتر يه تحريك عصب ميكنه بدونه د ...

من یه دکتر طب سوزنی هم تو یزد شنیدم که بچه های نی نی سایت خییییلی تعریفشو کردند و میگن چقدر آزواسپرمی ها رو بچه دار کرده...  

انشاءالله خدا مشکل همه رو حل کنه.

برا منم دعا کنید...

ممنونم

اره بخدا باورت نميشه ميدونم اما وقتي بياي از نزديك ببيني باورت ميشه دكتر يه تحريك عصب ميكنه بدونه د ...

سلام.باید نوبت بگیریم ازقبل؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2810