2777
2789
nasimt: سلام نه عزیزم شیره خرنوب نه تنها خاصیت خرنوب رو نداره بلکه باعث از بین رفتن خواص جوشانده اش ...

سلام ممکنه روز موعد پریود با بی بی چ منفی باردار بود؟

^امروز موعدمه اما پریود نشدم علایمی هم ندارم.بی بی چک زدم منفی بود

نگاه نکن جلو صدنفر پرچمتو میبرم بالااز خودت دربیای جلو هزار نفر شلوارتو میکشم پایین✌✌✌✌
برای ما دکتر گفته باید اسپرم از یکی دیگه بگیرین یا کلا از جنین یهزوج دیگه استفاده کنین، درسته ما دنب ...

چرا نمیرید پیش دکتر امیر حسین محبوبی اردکانی تو یزد؟؟؟

خیلیا که مشکل آزواسپرمی غیر انسدادی داشتند و بیوپسی شونم منفی بوده، درمان میکنه از طریق طب سوزنی...

اصصصصصلا نرید سراغ اسپرم اهدایی و جنین اهدایی... من اصلا نمیفهمم این کارا یعنی چی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه به من بود بیخیال بچه میشدم ولی شوهرم از این موضوع ناراحته همش خودشو مقصر میدونه، اسپرم نمیخوام ا ...

عزیزم اگر واقعا شوهرتون مشکل اسپرم صفر داره، توصیه میکنم حتما برید یزد پیش دکتر امیرحسین محبوبی اردکانی. با طب سوزنی خیلیا رو که آزواسپرمی بودن، بجه دار کرده به لطف خدا...

عزیزم اگر واقعا شوهرتون مشکل اسپرم صفر داره، توصیه میکنم حتما برید یزد پیش دکتر امیرحسین محبوبی اردک ...

اونجا رفتن کلی هزینه میخواد، حالا جدا از هزینه هم باید چند ماه اونجا بمونیم که اینطوری شغلمون رو از دست میدیم اگرم ندیم چند ماه بدون حقوق میمونیم

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
چرا نمیرید پیش دکتر امیر حسین محبوبی اردکانی تو یزد؟؟؟ خیلیا که مشکل آزواسپرمی غیر انسدادی داشتند و ...

شما خودتون رفتین پیش این دکتر؟ جواب گرفتین؟

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

سلام رها جون من تازه وارد این سایت شدم منم تنبلی تخمدان دارم ...۲۶ ابان پریود شدم واز روز دوم قاعدگی ۸ تا امپول گونال اف زدم و از ۵ قاعدگی قرص لتروزول شبی دوتا خوردم و ۹ واژینال انجام دادم که فولیکولهای سمت راستم بزرگترینش ۲۱ و سمت چپم ۱۵ و ۱۷ بود که دکترم روز ۱۰ قاعدگیم دوتا دیگه امپول گونال اف داد که همون روز زدم که بزرگترشن البته من ۷ماه پیش لوله ی سمت راستم به علت خارج رحمی برداشتن  وشب ۱۱ و ۱۲ قاعدگیم اقدام کردم ولی از دیروز لکه بینی دارم قهوه ای مایل به قرمز ترسم اینه پریود شم اگر اینماه هم خدا نخواست توکل به خدا منم پیاز درمانی و شروع میکنم توروخدا برای منم دعا کنید نتیجه بگیرم چون تو این دوسال خیلی عذاب کشیدم😔😔😔

اونجا رفتن کلی هزینه میخواد، حالا جدا از هزینه هم باید چند ماه اونجا بمونیم که اینطوری شغلمون رو از ...

این درسته. ولی خب ببین عزیزم کسی که آزواسپرمی هست یعنی صفررررره... برا بضیاشون دوا و درمون های گیاهی فایده ای نداره و جواب نمیگیرن. طرف، سه چهار پنج ماه کلی هزینه کرده و داروهای تلخ گیاهی مصرف کرده و کماکان صفررره... خب به خاطر همین بچه دار نشدن، هم مرد و هم زن خیلی آسیبهای روحی و روانی میبینن. مخصوصا اونایی که سن شون بالاتره... برا همین صرف میکنه که آدم هر طور شده یه دوماهی وقت بذاره بره اونجا...

رنامه کنترل همسر و فرزند spy24

SPY24
یک بسته نرم افزاری موبایل با نصب بسیار آسان است که با نصب آن روی تلفن همراه فرزندانتان به شما این امکان را می دهد تا از راه دور

تماس ها و پیامک ها و مکاتبات با دوستان و مخاطبین

ارتباطات شبکه های اجتماعی همچون تل گرام ، واتس اپ

موقعیت مکانی لحظه ای و مسیر های پیموده شده روزانه

برنامه ها و بازی های مورد استفاده و مدت زمان استفاده از آنها

تحت نظر بگیرید و از دغدغه های فکری و یا آشفتگی های روحی روانی رهایی یابید و با استفاده از قابلیت کنترل از راه دور گوشی تلفن همراه مراقب آن ها باشید تا از آسیب های احتمالی پیشگیری به عمل آورید.

دستت درد نکنه، یه دکتر کار بلد پیدا کن برو پیشش، مشکل تو درمان داره به امید خدا البته باید دکتر خبره ...

اگه هنوز باردار نشدين بريد مشهد دكتر شمسي ٥٠٠٠نابارور الان بچه دار شدن واقعا رقم كمي نيست

شما چرا مشهد هستي نرفتي؟ دكتر شمسي بي نظيره با طب سنتي و تحريك عصب باردار ميشي اسپرم و تخمك صفر دا ...

سلام عزیزم من باردار میشم طبیعی اما سقط میشه😔مشکلم باروری نیست مسکلم موندنشه که بخاطر معیوب بودن سر اسپرمها سقط میشه😔

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
2810