پس انشالله که خدا معجزه کنه برات😍 یکی از عزیزانم باردار نمیشد...گفته بودن باید بکاره...رفت تمام کارهاشو کرد.. و اخر سر دکتر گفته بود خانوم تخمک هاتون اصلا قابل بارور شدن نیست...چندین بارهم تخمک کشی کرد و باز هم همینطور...گفتن خانوم تخمک هاتون مشکل داره حتی با تزریق اسپرمم جنین شکل نمیگیره....اخر سر دکتره بهش گفته بود شما از خودتون نمیتونیید بارور بشید باید تخمک اهدایی بگیرید اگه خواهری کسی رو داری بهش بگید از نزدیکان باشه بهتره که بیاد تخمک بهتون بده....یا اینکه بگیرید...همین عزیزم وقتی دکتر بهش گفته بود از خودت نمیتونی بارور بشی خیلی گریه میکرد....قلبش علنأ شکست...شاید باورش برات سخت باشه اما کلا امیدش ناامید شد...من اینو دیدم که دارم میگم که خدا میگه اگه بنده من امید به کسی هست که کاره تورو اون راه بندازه خودش میگه به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم..پس اگه گره ای تو کارت افتاد فقط باید بگی خدا خدا خدا....این عزیز منم کاملا ناامید شد...یهو در اوج ناامیدی باردارشد....هیچکس باورش نمیشد
...حالا میگم فرشته جون عزیزم انشالله خدا معجزه شو بزاره تو دلت...بدون اینکه نگاهت به کسی باشه خدا از غیب یهو هدیه شو بزاره تو دلت که خودتم باورت نشه😍اگرم نشدی که هنوز سال اول زندگیته میتونی اول درمانهارو بری و از اخر سر جنین اهدایی بگیری...یا اینکه از الان پول جمع کن برایه دوسال دیگه...الان یعنی شوهرت هیچ اسپرم سالمی نداره که دکتر از کمر بگیره منی ؟
عزیزم منم دارم پولهامو جمع میکنم یک دکتر خوب پیدا کنم میرم برازه کاشت جنین...ولی خوب میگن ما باردارمیشیم اما مشکل سقطه...یه دکتر میگه باید انقدر بارداربشی و سقط کنی که اخرش یه اسپرم سالم با تخمک مرغوب داخل رحم بشه....میگه فاصله سقط ها کوتاه بشه احتمال اینکه بارداری بعدی سالم تر باشه درصدش میره بالا....ولی خوب من توانش رو ندارم...و اینارو هم دکترایه صدمن یک غاز بهم گفتن دکترایی که تو درمانگاه های طرف قرار داد بیمه میشینن و با دفترچه رایگان یا ویزیتش پانزده هزار تومن میشع.....ولی اینبار پولامو جمع کردم برم ی دکتر تو مطب خصوصی...انشالله پیدا کنم دکتر خوب حتما اینبار زیر نظر ی پزشک حاذق اقدام میکنم
..
البته اگه اینم نگه باید تمامه ازمایسات سقط مکرر و انالیز کامل منی رو انجام بدین و بعدش برید برای ای وی اف...و بعد تشکیل جنین ازمایش ژنتیک و بچه هایی که از ژنتیک رد بشم و سالم باشن رو انتقال بدن..که هزینش خیلی میره بالا...یه چیزی حدود ده میلیون یا بیشتر میشه...البته دولتی سه میلیونه ای وی اف...ولی خوب ازمایشات سقط مکرر کمه کم دو میلیون میشه...و ازپایش کامل انالیز منی و چکاب شوهرمم دست کم از این قیمت نمیاره
..