2777
2789
سلام تعداد صفحات زیاده نمیتونم همه رو بخونم میشه بگید برای کم تحرکی و کیفیت اسپرم باید چی کار کرد؟

سلام عزیزم دو سه تا صفحع اول رو بخونی کافیه

خرنوب برای درمان مشکلات اسپرم معجزه میکنه 

اینکه چیه و از کجا اومده رو من تو صفحه اول نوشتم

ولی اگر مشاوره تلفنی میخواید میتونید تماس بگیرید  

09120743885

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام رهاجان.من تازه عضونی نی سایت شدم،منم هشت ساله ناباروری دارم واین ماه سومین ماهیه که دارم پیازدر ...

انشالله به زودی نتیجه میگیرید عزیز دلم

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رها جون من پیاز درمانی رو 3 روزه شروع کردم از روز 6 پریودم اما الان لک بینی دارم البته ماه پیش انتقال داشتم و این اولین پریود بعداز انتقال منفی بود ایا به پیاز درمانی مربوط میشه؟تا حالا بیشتر از 7 روز سابقه نداشتم الان شده 8 روز لک بینی

سلام خرنوب رو شما مصرف کردین؟جواب گرفتین؟

نه فعلا مصرف نکردیم، راستش هر کی جواب آزمایش همسرم رو میبینه میگه هیچ راهی وجود نداره حتی یه درصد هم احتمال بهبودی نمیدن😔

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
اخه تیکر بارداری زدین گفتم حتما استفاده کردین ممنونم از پاسختون

تیکرم مال یه بنده خدایی هس میخواد وقتی دنیا اومد بده به من، امیدوارم تا اون لحظه پشیمون نشه🤗

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

دوستان من از ششمین شب پریودم پیاز درمانی رو شروع کردم اما الان 10 روزه هموز لک میبینم ایا باید پیازدرمانیرو قطع کنم ؟من ماه پیش انتقال داشتم منفی شد ایا این دلیل اون انتقال منفی نیست؟

من بدلیل لک بینی پیاز درمانی رو قطع کردم. از روز ششم شروع کرده بودم اما سر هفت روز تموم نشدو تا 10 روز کشید درنهایت من قطع کردم پیاز درمانیم رو و الان 3روز گذشته  و دوباره میخوام ادامه بدم

بعد از اتمام دور سوم حس کردم تخمدانهام ورم کردن و کمی درد داشتم خوشبین بودم داره یه اتفاق خوب میوفته ...

خانمی از پیازدرمانی اینجوری شدین الان باردارشدین

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔
2810