2777
2789
چقدر این کلوپ ساکته یعنی همه مامان شدن با پیاز درمانی رفتن
پروردگارا هزاران بار شکرت به خاطر فرزند سالم صالح خوش قدم و عاقبت به خیری که در این ماه نصیبم کردیییییی......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرگس جان به نظر من به امتحان کردنش می ارزه .. چون میگی تخمک خوب نداری امتحانش کن انشاء الله به زودی نتیجه میگیر
بعدم حتماااااا قضیه بچه دار شدن رو خیلی جدی پیگیر باش خدای نکرده چشم باز می کنی می بینی دیر شدعه
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلما دیگه تصمیم انجام دادن یا ندادنش با خودته
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
2805
نه عزیزم خرنوب هیچ ضرری نداره
سلام. من برای همسرم خرنوب گرفتم. اون تعداد اسپرماش کم بود اما سرعتش 60درصد بود. حتی از رنج آزمایشگاه بالاتر. بعد از استفاده از خرنوب تعداد شد12میلیون اما سرعتش شده بود25درصد. می خواستم ببینم اشکال از چی بوده؟ بجز خرنوب جینسینگ ماهی سمنقور و عسل خوبم می خورد. خلاصه دیگه هرچی اصرار کردم نخورد خرنوب رو.
سلام. من برای همسرم خرنوب گرفتم. اون تعداد اسپرماش کم بود اما سرعتش 60درصد بود. حتی از رنج آزمایشگاه بالاتر. بعد از استفاده از خرنوب تعداد شد12میلیون اما سرعتش شده بود25درصد. می خواستم ببینم اشکال از چی بوده؟ بجز خرنوب جینسینگ ماهی سمنقور و عسل خوبم می خورد. خلاصه دیگه هرچی اصرار کردم نخورد خرنوب رو.
سلام آواز جون اشکال مطمئنا از خرنوب و جینسینگ و .. نبوده چون همه تقویتی اند و تأثیر عکس نمی ذارن. روی تحرک اسپرم آیتم های زیادی تأثیر گذارند مثل شرایط آزمایش، شرایط نمونه گیری، استفاده از لباس های تنگ ، دوش با آب خیلی گرم واریکوسل و...
من امروز دوازدهمن روز که پیاز دمانی مینم و 13 سیکلم هم هست البته غروبها هم دم کرده تخم هویج و هویج هم میخورم 3 سالی هست که رنگ تخمکگذاری رو ندیدم ولی امروز اون مایتخمک گذری رو داشتم تو عین ناباوری و میدونم رای تخمکگذاریمه چو امرز 13 سیکلم وتا حالا از این مایع تو این سه سال نداشتم
پروردگارا هزاران بار شکرت به خاطر فرزند سالم صالح خوش قدم و عاقبت به خیری که در این ماه نصیبم کردیییییی......
سلام سلما جون عزیزم خوشحالم برات انشاء الله به زودی می آی و خبر مامان شدنتو می دی راستی اقدام یادت نره
سلام رها جونی ممنون ایشالله ی سوال من ترشح و علایم جسمی مث کمی کمردرد و حساس شدن سینه و ترشح مایع رو داشتم دیروز بعد از ظهرم کیت تخمک گذاشتم ولی منفی بود,ولی میدونم اون ترشح تخمکم بود,سوال بدیم اینه این پیاز درمانی رو میشه همراه امپول اچ ام جی استفاده کرد و تداخلی ب امپولا نمیزنه اخه من این ماه میخوام امپول و بزنم گفتم پیاز درمانی هم کنم
سلام رها جونی ممنون ایشالله ی سوال من ترشح و علایم جسمی مث کمی کمردرد و حساس شدن سینه و ترشح مایع رو داشتم دیروز بعد از ظهرم کیت تخمک گذاشتم ولی منفی بود,ولی میدونم اون ترشح تخمکم بود,سوال بدیم اینه این پیاز درمانی رو میشه همراه امپول اچ ام جی استفاده کرد و تداخلی ب امپولا نمیزنه اخه من این ماه میخوام امپول و بزنم گفتم پیاز درمانی هم کنم
عزیزم من که هیچ موقع کیت تخمک گذاری برام درست نمیگفت. زیاد به این کیت ها اعتماد نکن و اقدامت رو بکن راجع به سوال دومت من واقعا نمی دونم پیازدرمانی با آمپول تداخلی داره یا نه. چون دکتر اصلا راجع به این چیز ها حرف نمیزنه . فقط راجه به پیازدرمانی و نحوه استفاده اش میگه. منم نمی خوام یه چیزی از خودم بهت بگم. ولی اینو همیشه میگه که تو تمام درمانهایی که من ارائه میدم داروهای دکتر رو قطع نکنید حالا دیگه تصمیم با خودته عزیزم
2810