2777
2789
ممنون رها جون راستی خرنوب هم گرفت همسرم میخوام اسپرمشو تقویت کنم تا جفتمون وضعیت نرمالی داشته باشیم
پروردگارا هزاران بار شکرت به خاطر فرزند سالم صالح خوش قدم و عاقبت به خیری که در این ماه نصیبم کردیییییی......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاء الله به زودی مامان میشی عزیزم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
(اگه کسی راضی نیست به خودم بگه دیگه تبلیغ نذارم اجرتون با امام حسین) بسم الله الرحمن الرحیم ثبت نام دور جدید زیارت عاشورا(تقدیم به حضرت علی اصغر(ع) و مادرشون حضرت رباب(س)) و دعای توسل دعای توسل فقط 5 نفر تاریخ شروع از روز عاشورا کلوپ دعای توسل : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20299 کلوپ زیارت عاشورا (عاشورا تا اربعین): http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20659

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ ( هفته 8 ) ... خدایاااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتت منم مامان شدم دوست گلم میشه برای مامان موندنم و مامان شدن همه منتظرا ی صلوات بفرستی ... اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام سلما به این شماره مسیج بده 0935-487-0297
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام رهاجان من همسرم 32 میلیون اسپرم با تحرک 57 درصد داره من تهران هستم رفتم یک عطاری در میدان انقلاب که خرنوب بخرم 3 تا دونه شو گذاشت روی ترازو گفت 30 هزار تومان میشه!!!!!! یعنی یک کیلوش حدود 300000 تومنه! چرا انقدر تفاوت قیمت هست؟ میشه به جای خودش پودرشو با عسل بخوره؟
سلام مریم جان عزیزم خدا رو شکر همسرت مشکل حادی نداره اون عطاری هم که گفتی رو خیلی از بچه ها رفتن و حتی بنده خداها ازش گرفتن کیلویی 120 یا 200 فکر کنم.. عزیزم گرون فروشه دیگه چی بگم! ولی فکر نکن جنس اون یه چیز دیگه است. میتونی یه دونه از مال اون بگیری و از منم بگیری اگر عین هم نبود من پس میگیر م اینو برای اطمینانت گفتم به خاطر اینکه ما اولین نفری بودیم که خرنوب رو تو ایران معرفی کردیم اینجا افراد خییییییییییلی کمی بودن که میشناختن. اگر قرار باشه کسی خرنوب اصلی رو تأیید کنه ما هستیم.
رها جان عزیزم خرنوب واریکوسل رو درمان نمی کنه باید دنبال درمانش باشی .. ولی عوارضی که واریکوسل ایجاد میکنه که از جمله اونا کم تحرکی و تعداد اسپرم هست رو درمان میکنه
رها اگر با خوردنش حالت سرگیجه بهت دست می ده قطع اش کن مشخصه که بهت نمی سازه
سلام رها جون من میخوام سفارش خرنوب بدم میشه بگی کیلویی چند و چندوقته به دستم میرسه؟ من تهرانم
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم تنگ شده. همچنان میخندم. آنقدر میخندم که غم از رو برود.
سلام مجیک جان فکر کنم میسج دادی و بهت تو مسیج جواب دادم عزیزم
2810