2777
2789
سلام هانی جان وای خدا رو شکر بلاخره خبر دادی بهم همش میترسیدم اشتباهی بگیری و استفاده کنی آخه خرنوب رو عطاری های ایران نمیشناسن چون تو ایران کشت نمیشه و گیاه مدیترانه ای هستش. خیلی ها فکر میکنن اگر از عطاری خرید کنن مطمئن ترن در حالی که به خدا دارم میگم چندین نفر از مشتری ها بودن که رفتن از عطاری گرفتن و جنس اشتباهی دادن دستشون اینا هم استفاده کردن بعد که عوارضش رو دیدن زنگ زدن به من!!! من دارم کتاب دکتر ساراچ اوغلو رو ترجمه میکنم و صد درصد از جنسی که دارم میدم مطمئنم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قابل توجه همه دلشکسته هایی که آرزوی شنیدن مامان رو دارن و منتظر مادر شدن هستند

به گفته یکی از بچه های نی نی سایت که بعد از چند سال ناباروری و با کلی و دعا و زاری از این نذر جواب گرفته خدا رو شکر

هر کسی نی نی میخواد نذر حضرت علی اصغر بکنه و یا شیر ببره شیر خوارگاه بده ویا شیر پاکتی تو جمعیت پخش کنه بین بچه ها اگه بتونیی ازون نذر شیرتون به بچه هایی که تو نی نی سایت بچه دار نمیشن و همشهری هستین بدین خیلی ثواب میکنین البته به هرکسی میتونی بدی مخصوصا به کسایی که بار دار نمیشن بخورن رد خور نداره

بچه ها خواهش میکنم موقع نذری پخش کردن حواستون به بچه ها باشه به اونا قبل از همه بدین

دوستان بعد از اینکه حاجتتون رو گرفتید انشاءالله می تونید نی نی تون رو بیمه علی اصغر کنید و این نذر رو هرسال ادامه بدید برای سلامتی نی نی هاتون

روضه نذر علی اصغر کن و شیر در مجلس پخش کن یا 142هزارصلوات براش بفرست.. و یه دور تسبیح صلوات نذر مادر علی اصغر کردم و اش دندونی بعد از تولد نی نی موقع دندون در اوردنش

و اما طریقه انجام دادن نذر حضرت علی اصغر شش ماهه امام حسین ع

72 پاکت شیر و کیک به نیت حضرت علی اصغر به تعداد یاران امام حسین در روز7 محرم به کوچولوها میدی انشاءالله که همگی حاجت روا بشیم البته شنیدم اگر وسقمون هم نرسه برای 72 پاکت شیر میتونیم کمتر بدیم مثلا 1 کیلو یا 2 کیلو شیر کیک هم اگر تونستیم بدیم اگر نه اشکال نداره مهم نیته

بچه ها توروخدا ، موقع پخش کردن شیرها منم یادتون باشه بلکه به خاطر دلهای پاک شما منم حاجت روا بشم و خدا به حق علی اصغر امام حسین به منم یه نی نی سالم و صالح و خوشکل بده انشاءالله یا شش ماهه امام حسین

انشالله تک تکمون امسال نذرمون رو ادا کنیم و انشالله به حق حضرت علی اصغر هممون حاجت روا بشیم انشاءالله خدایا قسمت میدم به صاحب این مجلس ناامیدمون نکن انشاءالله

سلام شیرین جان عزیزم من ندیدم نمی دونم واقعا
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلما جان 40 تومان
شهرزاد جان امتحان کردنش ضرر نداره فدات شم.. توکل به خدا کن و استفاده کن انشاء الله تأثیرش رو می بینی
عزیزم اگر نرماله نه دیگه برا چی بخوره بنده خدا
اخه دکتر گفت عالیم نیست,بد نیس یکم لب و لوچشو کج و ما وج کرد
پروردگارا هزاران بار شکرت به خاطر فرزند سالم صالح خوش قدم و عاقبت به خیری که در این ماه نصیبم کردیییییی......
2810