2777
2789
رها جون سلام،تروخدا جواب منو بده من 6ماهه که اقدام میکنم ولی جوابی نگرفتم،شوهرم واریکوسل داشت پارسال عمل کرد من از طریق سایت شما با خرنوب آشنا شدم 2سیر خریدم نمیدونم چه جوری باید مصرف کنم در ضمن شوهرم فقط ویتامین e میخوره، خودم هم تنبلی تخمدان دارم میتونم منم استفاده کنم?ممنون میشم به آی دیم جواب بفرستی ممنونتم.
ربی لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

elimehr عزیزم طریقه استفاده که تو صفحه اول گذاشتم برای تنبلی تخمدان هم پیازدرمانی رو میتونی امتحان کنی که اونم باز تو صفحه اول هست با دقت بخون اگر دوست داشتی به شماره 09120743885 تو تل گر ام مسیج بده تا عضوت کنم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
دوستای عزیزم اگر مایل هستد تو کانال ت لگ رام طب سبز عضو بشید شماره 09120743885 رو تو گوشی تون سیو کنید و از طریق ت ل گرام مسیج بدید تا عضوتون کنم مطالب بسیار مفید و آموزنده ای بدست می آرید پیازدرمانی ـ خرنوب و سایر روشهای درمانی دکتر ساراچ اوغلو برای بیماریهای دیگه
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام عزیزان من دو سال ونیمه اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم ظاهرا هم مشکل خاصی نداریم ولی حکمتشو متوجه نمیشم آی یو آی ناموفق هم داشتم دیروز پیاز درمانی رو شروع کردم ولی خوردن اب پیاز برام سخته احساس می کنم هر چی تومعده ام هست رو دارم بالا میارم شب هم نتونستم نصف بیشترشو بخورم خواستم ببینم میشه با چیزی مخلوطش کرد که طعمش رو بهتر کنه و معده پس نزنه من طبعم هم گرمه ممکنه بخاطر این پیاز بهم نساخته باشه؟
سلام به همه دوستان خوبم بلاخره بعد از کلی دوندگی کاربری ام درست شد خدا رو شکر و تونستم دوباره وارد سایت شم از همه به خاطر روزهایی که نبودم عذرخواهی میکنم
هستی: نه عزیزم اصلا نباید با چیزی مخلوطش کنی
مامان رها : برای هر ماه تقریبا دو کیلو احتیاج داری شماره 09354870297 تل گرام نصبه
2810