2777
2789
عنوان

تشکر از کاربران نیکوکار

| مشاهده متن کامل بحث + 4473 بازدید | 88 پست
الهی شکر دست همه نکنه
پیچیده شمیمت همه جا ای تن بی سر چون شیشه عطری که درش گم شده باشد ...(السلام علیک یا ابا عبدالله-ع) لَیْتَ شِعْرى أَیْنَ اسْتَقَرَّتْ بِکَ النَّوى، کاش مى دانستم کجا دلها به ظهور تو قرار و آرام خواهد یافت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خدایا شکرت تو چقدر خوبی وماچقدر بد...خدایا عاشقتم... ها کمک ها رو قطع نکنید کلی هزینه برای بعد عمل هم هست... بچه
برای خانه همسایه ات هم چراغ آرزو کن.قطعا حوالی خانه ات روشن ترخواهد شد..
وای موهای تنم سیخ شد خدارو هزار مرتبه شکررر.. هرچند مبلغ ناچیزی بود ولی بازم خیلی خوشحالم که تونستم از طرف خودم و دوستم تو سلامتی سارا کوچولو سهیم باشیم
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28684
واااااااااااای چقدر خبر خوووووبی بود .. دست شما و همکاران هم بطور ویژه درد نکنه جناب زاهد .. و دست مریزاد و خداقوت به همه ی دوستانیکه با همت عالی و قلب مهربونشون قطره قطره ها رو تبدیل ب دریا کردن .. مـــــــــــرسی بچه ها ب امید شنیدن خبرای خوب از بهبودی ساراکوچولو
جدیــدترین و زیــباترین بیسکوییتهای تم دار فانتزی و کیــکهای تولد و عــروسی با قیمت بـسیـــار منـاسب http://kookisma.persianblog.ir .. سیـــسمونی , دنـــدونی , جشن قدم , تولدهای کودکانه , سفره عقد , گیفت بله برون , جهیــزیه , هــــدیه و .. نون قیفی ساده و عروسکی و ..ارسال به ســــــراســــر ایــران.سرزمین کیک وکوکی 09355292421 آدرس صفحه اینستاگرام >> kookisma
هووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدایاااااااااااااااااااااا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ممنون اقای زاهد
2810