2777
2789
عنوان

تشکر از کاربران نیکوکار

| مشاهده متن کامل بحث + 4473 بازدید | 88 پست
واااااااااااااای خدا رو شکر هزاران بار! جناب زاهد عزیز خیلی ممنون که با تایید مدارک سیترا جون سبب شدید که جمع کثیری از نی نی سایتی ها و مهمانان گرامی ، با خیال راحت کمک های خودشون رو ارسال کنند. انشالله که عمل سارا جون با موفقیت پیش می ره!
من تازه میخواستم امروز واریز کنم ...اما خدارو شکر جور شد ....ممنون اقای زاهد...., و خوش به حال اونا که شرکت کردند تو این کار خیر ...راستی خانوما ....چند سالشه این سارا کوچولو ؟
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وای خدایا هر بار که هم دلی بچه های نی نی سایت رو می بینم حالم دگرگون میشه بارالهی به حق جلال و جبروتت خودت به بهترین شکل پاسخ محبت این همه دل مهربون رو بده الهی هیچ کدومشون رنگ غم و بیماری نبینن الهی آمین همینطور ممنون از "عمو زاهد" گل که راهی باز کرد تا این فرشته ها بتونن با کمال اعتماد مبالغشون رو هدیه کنن آپلود عکس
آدرس وب سایت: ♥ www.ninimark.com ♥ شماره تلگرام - لاین - واتساپ 09354049796
خدارو هزار مرتبه شکر منم امروز مبلغ ناچیزی از طرف خودم و همسرم ریختم براشون ایشالا که سارا خیلی زود سلامتیشو به دست بیاره امیدوارم همگی به حاجات قلبیتون برسین خدا دلای مهربونو از یاد نمیبره
منم از همه دوستان خیر تشکر می کنم....انشالا خدا سلامتی کامل به خودشون و عزیزانشون بده و زندگی با برکت و خوشبختی نصیبشون کنه.... انشالا سارا هم عمل خوبی داشته باشه..انشالاااااااااااااااااااا
خدا رو شکررررررررررررررر اومدم تاپیک اقای زاهد و بردارم شماره حساب پدر سارا جون و یادداشت کنم مبلغ ناچیزی بریزم که این خبر خوشحال کننده رو خوندم. دیشب که بچه ها گفتن هنوز 18 میلیون مونده خیلی نگران بودم ک خدایی نکرده جور نشه/ بازم خدا رو شکر
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
بچه ها شوشو ی من هر سال دو تا گوسفند قربونی میکنه حتا اگه دستش خالی باشه یکیش وقت محرم ...میده مسجد...یکیشم تقریبا سر تولد دخترم که عقیقه میکنه و میده کهریزک ...راستش من سر این مساله همیشه باهاش مشکل دارم همیشه میکم به جای این کارا ،بیا دنبال یه بیماری باشیم بخصوص کودک. این پول رو برای تامین هزینه ش بدیم بهتر ه وخداهم بیشتر خوشش میاد ...اما میگه نمیتونم نذرمو عوض کنم ...شما هم نظرمنو دارید یا من دارم حرف ناخوشایند می زنم میگه امام حسین قهرش میگیره ازت ....(هرچمد تحصیلکرده است اما سنتی فکر میکنه )
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
خانومایی که به بچه شیر میدن موقع شیر دادن دعا کنن....خانومایی کهع میخوان عقد کنن سر سفره عقد موقع جاری شدن صیغه عقد دعا کنند چون مستجاب میشه ..... و همه مون این روزا که بارون میاد برای عمل خوب و پیوند سازگار بدنش دعا کنیم ...دعا کنیم بعد از عمل زیاد درد نداشته باشه بیتابی نکنه .....خداییییییییییا آمین
2810