2777
2789
عنوان

فروش اپارتمان 105 متری شاهین شمالی

367 بازدید | 3 پست
پول لازمیم و میخوایم آپارتمانمون رو بفروشیم 105 متر طبقه سوم ابتدای شاهین شمالی حدودا 5 سال ساخته کاغذ دیواری-لمینت-کابینت تازه عوض شده مجتمع هست دوتا بولوک 20 واحدی خر طبقه 5 واحد -سرایداری و دوربین مدتر بسته و پارکینگ و انباری ... متری 4300 گذاشتم اما واسه نی نی سایتی ها تخفیف داره قابلیت 80 رهن روداره یعنی الانم تو رهن هست ودست مستاجره که بدش نمیاد بشینه یک سال دیگه روش میشه 40 تومن وام گرفت اگه تمایل به بازدید داری پیغام بگذارید.
منت خدای را عز وجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت، هر نفس. که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات،پس در هر نفس دو نعمت موجود است و بر هر نعمت شکری واجب
شماره تماس واینکه اسانسور داره
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک
بله داره شماره تماس 09128151419
منت خدای را عز وجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت، هر نفس. که فرو میرود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات،پس در هر نفس دو نعمت موجود است و بر هر نعمت شکری واجب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز ان تخفیف هم میدیم چون عجله داریم برای فروش