2777
2789
عنوان

یه لحظه میشه خواهش کنم بیاین

1530 بازدید | 26 پست
همسم خیلی ه جنسیت نی نی حساسه خیلی دوست داره بچه اولمون پسر پسر باشه ... نظر بدی در مورد دختر داشتن نداره اتفاقا کلی واسه دختربچه های کوچولو ذوق میکنه ولی نمیدونم چه طر بگم اصلا انگار ذهنیتش اینطوری شکل گرفته که پسر داشته باشه ... من هنوز واسه تعیین جنسیت نرفتم ولی خیلی استرس دارم که این موضوع باعث لطمه روحی هم به خودش هم به نی نی بشکه قطعا اینطوری هست .... خیلی سی میکنم ذهنشو اماده کنم که ممکنه ن نیمون یه دختر ناز شه ولی ناخوداگاه ناراحت میشه و معلومه نمیخاد بشنوه ... خودشم قبول داره که خواست خداست و دست بنده نیست ولی ته دلش پاک نمیشه ...نمیدونم چه کار کنم چند روزه ذهنم بدجور درگیره که چه برخوردی داشته باشم شما چه تجرب و نظری دارین ممنون مشم کمکم کنین
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من الان باردارم ...
اره میدونم که بعداز به دنیا اومدنش عاشقش میشه ولی دوست ندارم دوران بارداری اینطور ذهنیتی داشته باشه چون روی نی نی تاثیر میذاره محبتش ... دارم دیووه میشم منی که اصلا ادم استرسی نیستم الان واسه روز سونو ارس گرفتم
زهرا جون موقعی که جنسیتو فهمید شوهرت چه عکس العملی داشت زود عادت کرد یا چند روز دمق بود؟؟

اره الان مشخصه ولی دکترم تا قبل از هفته 16 نمیگه جنسیتو
سها جون من الان 5 ماهه باردارم یه ماه میشه که جنسیتش رو فهمیدیم شوهر اول یکمی مقاومت میکرد نمیخواست باور کنه ولی الان خیلی عکس العملش بهتر شده
خدایا خودت مواظب پسرم باش
همسر من هم دوست داشت بچه اول پسر باشه، چون معتقد بود برادر بزرگ داشتن یه جور پشت داشتنه. بچمون دختره، ٩ روز دیگه دوسالش تمام ممیشه. همسرم اندازه دنیا دوستش داره و میگه خدا دوستمون داشته که دختر داده، واقعا هم دخترمون ماشاالله خیلی ناز و خوش روزیه. من که روزی صد بار خدا را بخاطر داشتن این نعمت شکر میکنم. دعا کنید خدا بهتون بچه سالم بده ، شما که اولیتونه چه فرقی داره چی باشه ؟!!!!
راز عشق ورزیدن به هر کس فقط درک این جمله است
*** شاید از دست برود***
با هم رفتیم سنو تو سونو نی نی پاشو جمع کرده بود جنسیتش مشخص نبود دکتر خیلی با حوصله بود 20 دقیقه صبر کرد وقتی مشخص نشد بهم گفت آب بخورم و راه برم تو این فاصله شوهرم همش میگفت دخترم خیلی باحیاست نمی خواد خودش رو نشون بده ولی تو اتاق سونو که دکتر گفت پسره اول یهکمی شکه شد تا یه ساعت هیچی نگفت بعد دیگه خوب برخورد کرد منم بهش فرصت دادم خودش رو جمع و جور کنه و بهش گفتم حق نداری ناشکری کنی حتی یه کلمه اونم دیگه هیچی نگفت
خدایا خودت مواظب پسرم باش
ویانا جون انشالله خداحفظش کنه ... من واسم فرقی نداره نمیدونم چه جریانیه همسرم اینقد دوست داره بچه وقتی به دنیا میاد هر دوش عزیزه فرقی نمیکنه ولی خب چی بگم والا ... دیگه شوهره من اینطوریه البته میدونم عداز به دنیا اومدنش عاشقش میشه ولی الانم واسم مهمه چون هم خودش لطمه میخوره هم نی نی ...
اون روزی که برم سونو هزار بار میمیرمو زنده میشم
به خدا خیلی میگم زهراجان ولی اصلا دوست نداره بشنوه همش میگه من میذونم بچمون پسره میگم اینطوری نگو اخه تو از کجا میدونی میگه میدونم یه حسی بهم میگه!!
2810