2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم ببخشمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 55 پست
Forouzi
1392/3/15 1:26 ق.ظ

به خاطر احترام به "خودت" و به اعصابت به خودت تلقین کن که باید ببخشیشون. نادونن دیگه. تو که بزرگواری ببخش. ارزش نداره. هرچی باشه بزرگترن. دعاشون تاثیرگذاره

گلم خیلی سعی کردم. حق با توئه خودم بیشتر دارم آسیب می بینم اما دل چرکینم . هر چی سعی می کنم نمیشه

http://ninifotobook.blogfa.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان پایه هستید یه تاپیک داشته باشیم به نام بنیاد آرامش یا هرچی که فکر می کنید بهتره و بهم کمک کنیم تا بتونیم به آرامش برسیم. فکر می کنم نیاز داریم دست همو بگیریم. همه دل پردردی دارن اما هیچ تغییری نکردیم. موافقید؟

http://ninifotobook.blogfa.com
منم باهاشون مشکل داشتم. یه بار سرزده رفتم خونه مادرشوهرم- شوهرم هم نمیدونست. نشستم حسابی گله کردم. البته اصلا لحن بدی نداشتم. خداروشکر نقطه ضعفی هم نداشتم. آخرش مادرشوهرم بغلم کرد و ازم حلالیت خواست. نمیدونم چرا فرهنگ گفتگو تو ماایرانی ها نیست
آذین جون واقعا حق داری ازشون دلخور باشی امیدوارم خداوند کمت کنه که بتونی به ارامش برسی
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.
منم اینقدر با مادر شوهرم درد دل کردم اما خدا نشناس همش شوهرمو تحریک میکنه و بر ضد من به شوهرم میگه و رابطه بین ما رو خراب میکنه فقط بی وجدان برای این که بیشتر توی خونه ما بشینه و اجاره بگیره...
این را بگم که با اهمیت ترین چیزی که شما داری همسرت همراه تو است و این بیشترین دردی است که به قلب اونها وارد شده یعنی همراهی همسرت خیلی ارزشمنده
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.