2777
2789
عنوان

تو خ اب هم نمیدیدم بچه داری انقدر سخت باشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 35 پست

بچه اولم منو به مرز جنون کشوند.ناراحتی اعصاب گرفتم تحت نظر متخصص داروهای اعصاب و... هنوزم که هنوزه خیلی اذیتم میکنه اما در کل عاشق بچه هستم و دوست نداشتم خونه کم جمعیت و سوت و کور باشه.بچه دوم بهم آرامش داد .عشق داد . زندگی داد.حتی باعث شد رفتارم نسبت به اولی هم بهتر بشه .انشالله بچه شما بزرگتر میشه به ارامش بیشتری برسی و ازداشتنش بیشتر لذت ببری...بچه ها هرچه هستند خدارو شکر که هستند تو زندگیهامون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا مادر خیلی زحمت میکشه تا ی بچه بزرگ کنه من که خیلی سختی کشیدم ی بچه ۸۰۰گرمی رو بزرگ کردم

فک میکردم بچه من لاغره فقط😐

خدایا خودت دادی بهم، خودت هم برام نگهش دار!دیگه امتحانم نکن!
عزیزم😍 چقد کوچولوووو🥺

اره بچم طفلی ی پنجه بود دست تنها همه کاراشو میکردم الانم مشکل غذاخوردن داره خیلی غصه میخورم

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
خیلی زود بود براتون 

این حرفیه که آتیش به جون من میزنه

منم ۳ ماه بعد عروسیم حامله شدم دخترم الان داره ۲ سالش میشه ولی هنوز تیکه بارم میکنن که چ زود بچه آوردی

عزیزم از سختی بچه داری گفته اسی اگه دقت کنید نه از زود یا دیر بودنش

دیر یا زود بچه داشتن مسولیت بزرگیه

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....
این حرفیه که آتیش به جون من میزنه منم ۳ ماه بعد عروسیم حامله شدم دخترم الان داره ۲ سالش میشه ولی هن ...

اصلا برات مهم نباشه خوب بود مشکل ناباروری داشتین اونوقت صدبرابر حرف پشتتون بود

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.