2777
2789
سلام من هم 2قولو دارم. 2 تا پسر خوووشگل آریا و ارشیا.

8روز دیگه 11ماهه میشن. خیلی باهوشن ولی خیلی زود سرما میخورن.

سینشون خس خس میکنه آلرژی هم دارن.

نمیدونم چه غذاهایی نباید بخورن. از بس دارو خوردن خسته شدم. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر.
عزیزم اگر تو غذاشون ادویه میریزی خیلی کمترش کن.شلغم هم که میدونی برای سینه خیلی خوبه.ویتامین ث تا میتونی بده بخورن البته نه به شکل دارو
مابه دنیا آمده ایم تا عشق و خلاقیت خداوند را در زمین ادامه دهیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2قلوهای منم الان 18 ماهه شدن تقریبا.سخته اما انجام پذیر

البته من برنامه منحصر به فردی ریختم.آخر هفته ها از مامانم کمک میگیرم ویه 24 ساعت هم با همسر استراحت میکنیم

واین برامون یه انگیزس برای هفته بعد.

چهارشنبه ها هم کارگر برای نظافت کلی دارم.

همه موفق باشین
سلام دوقلو های من یک سال ونیمه اند خیلی سخته با وجودی که شوهرم خیلی کمک می کنه گاهی اوقات می برم خدا به هممون توان بده
پیش از آنکه بخوانم پاسخ داد.اکنون انبوه محصول خرمنم را درو می کنم .

مامانایی که نوزاد دوقلو دارید که شیرتان کفاف نمی دهد من هم این مشکل داشتم  درمونده و افسرده شده بودم  نمیدونستم چکار کنم  همه بخصوص مامانمم گیر داده  بود که باید شیر مادر بدی بهشون من که شیری نداشتم  به فکر شیر خشک بود که یکی از فامیلها به من گفت من هم این وضعیت داشتم و یکی از  خانم های فامیل که دوقلو داشت در کرمانش گفته بود شیر خشک نده به بچه درسته که سیرش می کنه ولی کمکی به وزن و رشدش و همینطور تقویت سیستم ایمنیش نمی کنه گفته بود فقط شیر بز بده معجزه می کنه هم اقتصادی است و کمک فوق العاده به وزن و رشدش می کند گفته بود  بچم به ندرت سرما می خوره من این توصیه گوش گرفتم و شیر بز گرفتم اول به یکی از نوزاد ها دادم بعد از ده روز متوجه شدم که این قلی که شیربز می خوره چقدر سرخال وزن و رشدش بهتر از اون یکی شده لذا تصمیم گرفتم که به هردو بدهم و وافعا تجربه بی نظیری بود که تا الان که بچه هام پنج ساله هستند  نسبت به هم سن و سالهاشون از هر جهت وضعیت بهتری دارند. البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست.