2777
2789
عنوان

دوست ای خوب م به نظر شما چرا؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6017 بازدید | 135 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه وبلاگی پیدا کردم اتفاقی (نمیدونم شایدم سایت بود) یه پدری زده بود برای بچش. هم بابا هم مامان توش مطلب مینوشتن.
خیلی دوس داشتم چون مذهبی بودند و خیلی روی این مسله کار کرده بودند
اینطور که مادره میگفت تمام مراحل بچش از شیر گرفتن و دستشویی و جدا کردن اتاق بی دردسر انجام شده بود از بس همه جا توکل مامان و بابا به خدا بود و به اون پناه میبردن.
می می جون بچه های من محدود نیستند اما باوجو د موبایل ونت که همیشه دراختیارشون است خودشون خوب مقید هستند
حتی اس ام س ناجور هم نمیخونند میگن روحمنو آلوده میکنه من خودم گاهی وقتا از خودم خجالت میکشم
زنه بهم گفت پنج سال با دختر خالم بوده منم بهش شک دارم.من م که بلوز شلوار پوشیده بودم البته بلوز بلند تا اینو گفت بلند شدم رفتم چادر سرم کردم.بعدها اقاهه به خانمش گفته بوده که فکر میکنی حالیم نشد که .....خانم تا اینا رو گفتی چادر سرش کرد(من و میگفت)خلاصه ولی هنوز هم من به هردشون شک دارم .نه مرد هرزه درست بشو هست نه زنش
صوفی جون این یک بیماری لاعلاجه فقط باید پیشگیری کرد
ماهی خانوم انشالله همه عاقبت به خیر بشیم دعا کن تا آخر همینطور بمونن وخدا همه جوونها رو از شر شیاطین بیرونی ودرونی نجات بده
مرسی می می جان همه همین الان برای نجات بچه ها مون سه مرتبه امن یجیب بخونیم
خدا حافظ همگی
2810