سلام دوست ای عزیز یه سوالی داشتم جدیدا مد شده که همه ی خانم ایی که متاهل هستند دوست پسر دارن چرا ؟اکثر مردا دنبال زن متاهل هستند احساس میکنم بیشتر تقصیر زن ا هست که همچین تفکری برای مردا درست کردن .باورتون نمیشه من جایی بخوام برم از بس نگاه میکنن بهت یا متلک میزنن دوست ندارم تنهایی جایی برم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم بیشتر پسر جوونا اینطورین که زن متاهل دوس دارن. به خاطر تجربشون. با این فیلما و بعضی سایتا.......دیگه تجربه لازم نیست که...همه بلدن شکر خدا....ولی واقعا چرا مد شده؟
یکی از دوستان خانوادگیمون دوست پسر داره حتی باهاشون مسافرت هم میره شوهره اصلا حالیش هم نیست همش با همن حتی دو سه با هم با هم رفتن بیرون از شهر البته مرده هم متاهله .من و شوهرم هم میدونیم که با همن وقتی میبینم شوهر دوستم رو خیلی دلم براش میسوزه خیلی مرده با خدا و زحمت کشی یه ولی زنش متاسفانه اینجوریه .دوستم نماز هم میخونه .با خودم میگم نمازت چیه دوست پسرت دیگه چیه