2777
2789
عنوان

دوست ای خوب م به نظر شما چرا؟؟؟؟؟؟

6017 بازدید | 135 پست
سلام دوست ای عزیز یه سوالی داشتم جدیدا مد شده که همه ی خانم ایی که متاهل هستند دوست پسر دارن چرا ؟اکثر مردا دنبال زن متاهل هستند احساس میکنم بیشتر تقصیر زن ا هست که همچین تفکری برای مردا درست کردن .باورتون نمیشه من جایی بخوام برم از بس نگاه میکنن بهت یا متلک میزنن دوست ندارم تنهایی جایی برم.

دوست دارم نظر بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم خیلی دیدم و شنیدم هههههههههههه چه مد با حالی
هههههههههههههه الان همه میریزن سرم میگن کجاش باحاله

[smiley]l/l_20.gif[/smiley] وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه [smiley]l/l_20.gif[/smiley]

1392/3/13 4:46 ب.ظ

عزیزم بیشتر پسر جوونا اینطورین که زن متاهل دوس دارن. به خاطر تجربشون.
با این فیلما و بعضی سایتا.......دیگه تجربه لازم نیست که...همه بلدن شکر خدا....ولی واقعا چرا مد شده؟
نور
یکی از دوستان خانوادگیمون دوست پسر داره حتی باهاشون مسافرت هم میره شوهره اصلا حالیش هم نیست
همش با همن حتی دو سه با هم با هم رفتن بیرون از شهر البته مرده هم متاهله .من و شوهرم هم میدونیم که با همن وقتی میبینم شوهر دوستم رو خیلی دلم براش میسوزه خیلی مرده با خدا و زحمت کشی یه ولی زنش متاسفانه اینجوریه .دوستم نماز هم میخونه .با خودم میگم نمازت چیه دوست پسرت دیگه چیه
2810