2777
2789
عنوان

روز مادر چی بخرم بچه ها؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 54 پست
وسایل خونه هیچی کم نداره

مامانا کلا عشق وسایل اشپزی و این چیزا دارن دقت کن شاید ی چیزی کم داشته باشه دلش بخواد تو بگیر یا ی لباس خوشگل بگیر

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس لدفن

من پولم کجا بود که داشته باشم که عکس بزارم تو میدون امام اصفهان یه بار رفتم چادر رنگی بخرم یکی اومد مغازه دار براش اورد و توضیح داد و چهارسال پیش بهش چهارصد تومان داد

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
موقع نماز لباس از جنس طلا قبول نيست البته فكر ميكنم مطمئن نيستم

برای خانم ایراد نداره

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
من پولم کجا بود که داشته باشم که عکس بزارم تو میدون امام اصفهان یه بار رفتم چادر رنگی بخرم یکی اومد ...

اونجا بنداز بنداز بوده فکر کنم چون ۴سال پیش ۴۰۰ تومن خیلی بود برا چادر نماز

یا رب العالمین
اینا که رو لباس و چادر ها هست که طلای واقعی نیست و لباس طلا باف برای زن اشکال نداره برای مرد درست نی ...

اینا طرح طلاکوبه متاسفانه عربستان طلا میزنه

من پولم کجا بود که داشته باشم که عکس بزارم تو میدون امام اصفهان یه بار رفتم چادر رنگی بخرم یکی اومد ...

نتی منظورم بود ان شاالله پولدار بشی عزیزم. 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
چقد عجیب و تجملاتی ، به نظرِ من که خدا دوس نداره با همچین چیزایی عبادتش کنن

والا من نه پولش را دارم نه خریدم چهار سال پیش تو میدون امام دیدم پارسال هم دختر عمه ام خانواده دوماد برای توی خونچه اش خریده بودن یک وهفتصد من ندارم نه چیزی اگه هم داشته باشم انقد چاله چوله تو زندگیم دارم که حد نداره

نتی منظورم بود ان شاالله پولدار بشی عزیزم. 

فدات عزیزم اصلش سخت گیر میاد عربستان میزنه