2777
2789
عنوان

روز مادر چی بخرم بچه ها؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 54 پست
اونجا بنداز بنداز بوده فکر کنم چون ۴سال پیش ۴۰۰ تومن خیلی بود برا چادر نماز

من اونموقع یه چادر نماز  ۳۵ هزاری از همون مغازه خریدم ۴۰۰ طلا کوب اصل گفت هست و از عربستان اورده بود چه بدونم مال من که شد ۳۵ هنوزم دارمش

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی که مامانت طلا دوس نداره فک نکنم چادر به این گرونی هم دوس داشته باشه اگه میخوای چادر طلاکوب بخری همون انگشتر طلا بخری بیشتر ارزش داره

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
چه پولایی دارن مردم من سرتاپام خریدم یک وهفتصد نشد    

عروسیش هم یه هفتاد هشتاد ملیونی دراومد  بعد هرکدوم از خانواده داماد هم یه سرویس کادو میدادن ولی امسال به مشکل خوردن باهم و الان دخترعمه ام اومده قهر به نظرم چون زندگیشون را خیلی تو چشم انداختن اینجوری شده بهترین مشاوره ها را میرن اگه اصفهانی باشی تو خیابون توحید یه مرکز مشاوره هستااا اون را میرن ولی هرروز خدا دعوا وجنگ دارن

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
اره میدونم اصفهان خیلی تو تجملات هستن خانواده ما اینجور نیستن 

اره خیلی بده اصلا بینهایت داماد را پررو میکنند 

اینا که میگم خانواده داماد خریدن خانواده عروس صد پله بدتر بودناااا حالا خود عمه ام میگه حیف کاش انقدر خرج زندگیشون نکرده بودم وحالا بخوان حدا بشن