2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان مانی و ماهان می دونم تحمل این مصیبت خیلی خیلی سخته اما چاره ای نیست باید بتونی به مرور زمان خودت رو تدریجی به بیخیالی نزدیک کنی وگرنه خدای نکرده اثرات بدتری رو روحیه خودت و بچه هات داره .به حضرت زینب متوسل شو که عزیزانشو جلوی چشماش سربریدن .بانو خیلی کمک می کنه.
فهیمه جان همینطوره که میگی با هر خاطره ای با هر موضوعی داغ دلت تازه تر میشه من هنوز تو بهتم هنوز باور نکردم هنوز منتظرم داداشم از در بیاد تو هنوز منتظرم مامانم بیاد خونمون نمیتونم با این شرایط کنار بیام هنوز به اصل ماجرا نمیتونم فکر کنم به نبودنشون بعضی روزا صب که از خواب پا میشم میگم خدایا این چه خوابی بود دست میکشم رو صورتم نگا خودم می کنم به لباسام به اطرافم وقتی زمان و مکان رو می بینم دوباره روز لعنتیم با آه شروع میشه پذیرفتنش برام تا الان امکان نداشته
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
تارا جان میدونم چی میگی همه این روزا این حرفا رو می گن ولی تو عمل نمیشه شاید من خودمم اگه بودم در برابر کسی که اینجوری آسیب دیده بود اینجوری سعی می کردم دلداریش بدم ولی نمیشه همش آه سرد همش سینه ای که احساس می کنه سوخته سردرد های دائمی که احساس می کنم سرم به جایی خورده شبا با درد می خوابم صبا هم با درد بیدار می شم شب با تمنای خواب دیدنشون می خوابم صب با حسرت نبودنشون بیدار میشم این بغض لعنتی همیشه تو گلومه داره خفه ام میکنه و از طرفی هم نمی خوام بپذیرم این موضوع رو سعی می کنم گریه نکنم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
بی قرار توام ودر دل تنگم گله هاست آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی وبین من وتو فاصله هاست آسمان با قفس تنگ چه فرقی دارد بال وقتی قفس پر زدن چلچله هاست بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مثل شهری که به روی گسل زلزله هاست
مامان مانی جون می دونم چی می گی من خودم تا 40 پدرم اصلا گریه نکردم همه می اومدن جلوم زار می زدن ولی من فقط نگاهشون می کردم همه ش منتظر بودم بگن همه این خواب و خیاله ... کلی وزن کم کردم به زززور غذا تو حلقم می ریختن .... ولی روز چهلمش بغضم ترکید اینقدر گریه کردم که از حال رفتم ... اینقدر خودم زدم تمام صورتم داغون شده بود ... تا مدتها تو خونمون چراغ روشن نمی کردم و همه ش تو تاریکی نشسته بودم ولی من همسر و خانواده ای داشتم که اونها هم برا عزیز بودن و داشتن از شرایط من رنج می کشیدن چندین بار خواب پدر و برادرم دیدم که حالشون خوبه و فقط از من ناراحتن منم از خدا خواستم بهم صبر بده و کم کم به زندگی عادی برگتم گرچه داغشون تو دلم تازه هست ولی برای شادی روح اونا هم که شده سعی می کنم به بازمانده هاشون محبت کنم و زندگی عادی داشته باشم
خوش به حالت کسی بود به حال دل داغ دیده ات دلش بسوزه من چی بگم حتی یکی نیست بشینم باهاش درد دل کنم یکی نیست بشینه آرومم کنه مادر شوهرم فقط تو مراسم خاک سپاری و چهلم اومد تا الان یکی دوبار بهم زنگ زده دیگه اصلا به روی خودش نیاورده
من بیشتر از تنهایی خودم میسوزم از بی کسی خواهر برادرام ما نه عمو داریم نه عمه نه پدر بزرگ پدری نه مادری و نه مادر بزرگ بابام و مامانم و داداشم هم که رفتن خیلی احساس تنهایی می کنم
امروز دقیقا میشه هفت ماه که رفتن دیگه دارم ناامید میشم از برگشتنشون
فدای مهربونیت باران بهاری آره عزیزم تهرانم بی کس و تنها