2777
2789
خیلی دلم براشون تنگ شده هنوز مرگشونو باور نکردم تو خواب و بیداری همش دنبالشونم دلم میخواد داد بکشم بگم مامان جون کجایی و اون جوابمو بده
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئن باش اون دنیا جاشون خوبه و روحشان در آرامش کامله.بابام سالم و سرحال نزدیک ظهر با حالت سرگیجه و بیحالی رفت بیمارستان و دیگه نیومد.سکته قلبی .واقعا انسان چیه که از یک ثانیه بعدش خبر نداره .لعنت به این دنیای پوچ و بی ارزش .
خدایا فقط به امید تو. 
فردا روز پدره نه خودم بابایی دارم که بهش تبریک بگم نه سارینا کوچولو داداش گلم حتی برای یه دقیقه هم فرصت نکرد لذت پدر شدنو لمس کنه آخه چرا؟؟ با هر مناسبت عذاری من شروع میشه یه بار عید یه بار روز مادر یه بار روز پدر دیگه هیچ حسی نسبت به روزای خوب ندارم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
خدا میدونه که چقدر دلم خون شد و چقدر گریه کردم. اصلا نمیدونم چی بگم. فقط از خدا میخوام که بهت صبر بده به زن داداشت که بتونه دخترشو بزرگ کنه. هروقت خیلی دلتنگشون شدی براشون قران بخون. روحشون شاد
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی
ممنون سارا جان تنها چیزی که کمی آرومم می کنه خوندن قرآنه وگرنه فکر کردن بهشون دلمو خون می کنه
اشک منم دراومد، فقط از خدا صبر می خوام برات و روحیه که بتونی بقیه خواهر و برادراتو ، همچنین برادرزادتو حمایت کنی. عزیزم آنچه که مطمئنماً مادرت و برادرت رو خیلی خوشحال میکنه، صبر شما و محبت به بازمانده هاست. امروز وفات حضرت زینب هست، از خودش بخواه بهت نیرو بده. اون که در عرض چند ساعت 16 تا از محارمش رو در صحنه کربلا از دست داد. محکم باش عزیزم به خاطر خودت، همسرت و بچه هات و بقیه عزیزانت.
خدا رحمت کنه مادر و برادر عزیزت رو خدا بهتون صبر بده ایشالله خواهر و برادرت به بهترین درجات تو زندگی برسن تا توام ارامش بگیری دعای خیر مادرت بدرقه راهتون بهش خدای اون نی نی بزرگه یه روزی یه خانم دکتر میشه که هر لحظه با دیدنش خدا رو شکر میکنی و به حکمت خدا پی میبری بخدا با نوشته هات اشک تو چشام جمع شد خداوند واقعا بهتون صبر بده
مامان سارا اتفاقا دیروز برا خانم زینب خیلی گریه کردم ولی همش میگفتم داغ من سنگین تر از اونه خیلی سخته لحظه به لحظه دارم ویرووون میشم لحظه ها مثل آوار رو سرم میریزن
مامان مانی و ماهان جون خیلییییی برات ناراحت شدم و از خدا می خوام بهت صبر و ارامش بده و پدر و مادر عزیزت و برارد مهربونت رحمت کنه و تو بهشت همدیگرو ملاقات کنید واقعااا داغ بزرگی هست و فراموش شدن نیست
منم مادربزرگ و پدر 54 ساله و بردار 16 سالمه پشت سر هم از دست دادم و رفتشون اینقدددر ناگهانی و وحشتناااک بود که بعد از چند سال هنوز داغشون تازه هست هر سال روز پدر حالم بد میشه و دوست ندارم به هیچ مردی تبریک بگم و حتی خونه پدرشوهرم نمیرم ... دست خودم واقعا تحملش ندارم تولد برادرم 1 فروردین بود و ما هرسال عیدمون با بردن کیک سر مزارش و اشک ریختن شروع می کنیم و به سختییی مامانم از روی سنگ مزارش بلند می کنیم