2777
2789
عنوان

روانپزشک یا روانشناس خوب برای مشاوره ترجیحا غرب تهران - کمک کنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 103791 بازدید | 194 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلا دوستان 

من تعریف خانم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک را خیلی شنیدم ایشون مدرس دانشگاه و مدرس کارگاه های روانشناسی دانشگاه علامه هستن و کارشناس رادیو و تلویزیون

شماره منشی تمام وقت ایشون 09128398588

و کلینیک شون هم سمت مرزداران

آسیه جون من پارسال افسردگی خیلی شدید داشتم و برای درمان دنبال یه روانپزشک خیلی خوب می گشتم تا بعد مد ...

سلام ببخشید دکتر مهاجرانی به شما چه قرصایی دادند چون منم مریض ایشون هستم

منم طبق معرفی اینجا رفتم سپیدار. خود خانم  دکتر رحیمی نژاد وقت نداشتن همکارشون ویزیت کردن.

من ک راضی بودم گفتم تجربه م رو بگم. چهارمین جایی بود ک تابحال رفتم. مرسی از معرفی این مرکز

روانشناس کاربلد متخصص در زمینه مشکلات مربوط به اضطراب نوجوانان و افت تحصیلی فقط خانم دکتر فائزه دینی. ممنون از ایشون به خاطر اینهمه وقت و دقت. تلفن دفتر مشاوره در منطقه شهرک غرب و سعادت آباد ۸۸۰۸۸۵۹۲ 

دکتر مهدی صحرا گرد رو از نت پیدا کردم ببین 

من هم رفتم پیشش و بسیار راضی ام

شماره دفتر ۴۴۲۵۴۹۵۳

کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی بالینی

دکتر مهدی صحراگرد 

09028589886 (مشاوره در واتس آپ)

عضو هیات علمی دانشگاه 

عضو انجمن هیپنوتراپی بالینی ایران 

دارای مقالات مختلف در حوزه روانشناسی 

دکتر مهدی صحرا گرد رو از نت پیدا کردم ببین  من هم رفتم پیشش و بسیار راضی ام شماره دفتر ۴۴ ...

ادامه

مقاله به نوشته ی دکتر مهدی صحراگرد دکتری روانشناسی و هیات علمی دانشگاه

برای رفع چاقی ابتدا باید علت چاقی را جویا شد

علت های مختلف چاقی عبارتند از :جسمی،روانی،اجتماعی و ...برای فهمیدن این موضوع باید داستان زندگی فرد را دنبال کنیم

و از علل جسمی و ژنتیکی که بگذریم چاقی علت های روانی زیادی دارد

اغلب چاقی را یک مشکل شکمی می دانند تا مغزی و روانی ،درحالی که بر اساس دلایل علمی محکم یکی از علل چاقی مغز است.

امروزه روانشناسی همراه با تکنولوژی های جدید به تولید روش های کوتاه ،کم هزینه و موثر برای کمک به افرادی که قصد لاغری دارند پرداخته است که می تواند در به دست آوردن تناسب اندام تان به شما کمک کند

از جمله این روش ها استفاده از دستگاه tDCSاست که با استفاده از پد هایی که بر روی سر یا لاله گوش ها قرار می گیرد فعالیت بخش های مرتبط با خوردن د رمغز را کاهش می دهد و موجب لاغری پس از چند جلسه می گردد