2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد نمایش اسامی کاربران در تبادل نظر و کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 6411 بازدید | 122 پست
سلام

کاش تو صفحه اصلی تبادل نظر ک لیست تاپیک ها هست گزینه ای ب اسم آپدیت بود مث خود تاپیکا

من ک شخصا هی باید برم صفحه دوم و بیام صفحه ی اول ک صفحه آپ شه

فک کنم همه این مشکلو داشته باشن

اگه درست شه خیلی خوب میشه

***ممنون***
معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عمو لطفا یه کاری کنید بعضی وقتا بتونیم خاموش بیام که کسی نفهمه آنلاینیم اینجوری هی لازم نیس از سایت خارج شیم دوباره بیایم
دیس لایک هم بزارید لطفا بعد تو صفحه ی عمومی هم یه بروز رسانی بزارین

ببخشید اگه زیاد حرف زدم.خدافظ
http://www.ninisite.com/discussion/Thread.asp?ThreadId=517189&msg=Ok
سلام اقای زاهد
لطفا رسیدگی کنید اگه این موارد زیاد تو سایت پیش بیاد و بعدا عده ای ناراضی بشن جنبه
کلاهبرداری پیدا میکنه و وجهه سایت خراب میشه
اللهم صَل علی محمد وال محمد
2805
عمو پرویز
من با این قضیه که تاپیک های ایجاد شده توسط کاربرا ، در قسمت اطلاعات اعضا نشون داده میشه مشکل دارم !
حریم خصوصی آدم رو ازبین میبره
( حالا همه برید رو اسم کاربری من کلیک کنید تا تاپیک هام رو ببینید )

من با این قضیه که تاپیک های ایجاد شده توسط کاربرا ، در قسمت اطلاعات اعضا نشون داده میشه مشکل دارم !
حریم خصوصی آدم رو ازبین میبره
( حالا همه برید رو اسم کاربری من کلیک کنید تا تاپیک هام رو ببینید )

منم موافقم کاش نشون داد ه نشهههههه
با سلام
عرض خسته نباشید و قبولی طاعات

نشون دادن تاپیک های زده شده ی هر کاربر رو منم موافق نیستم احساس میکنم دیگه اینجا با این تغییرات حریم خصوصی وجود نداره
و همین که در تاپیکا تعداد کاربرا مهمان و عضو بدون نشون دادن اسمشون نشون داده میشه به نظرم خوبه

مرسی بابت زحماتتون
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام من تازه عضو شدم به نظرم خیلی سایت شلوغیه.من عضو فیس نما بودم وهستم اونجا همچی مرتب وساده س همه میتونن به راحتی یک شخص یا کاربر رو که دسته بندی ومرتبه پیدا کنن اگه میتونید لطفا یه تغییراتی توش ایجاد کنین.ممنون از سایت جالبتون
2810