2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه🥀اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 43 پست
همه ی متن تقریبی رو خوندم و به ظاهر یکم عادی بود که ناگهان چشمم به خط دوم افتاد پسر اورده خونه به چش ...

از همون اول رابطه کلا از این تعریف ها میکرد که رفیقم یه پسرو برد فلان جا باهاش رابطه داشت منم اونجا بودم ولی به جون بابام هیچ کاری نکردم و قسم و قرآن میخورد منم باور میکردم . تا اینکه اون فیلم رو دیدم رفیق شیشش دراز کشیده بود و پسره داشت براش رابطه دهانی انجام میداد و اینم از پشت در فیلم می‌گرفت . قسم میخورد می‌گفت من فقط اونجا بودم هیچ کاری نکردم ولی من باور نکردم چون بچه دوساله هم که باشه می‌فهمه داره دروغ میگه کسی که رفیق صمیمیش از اینکارها بکنه و خودشم تو اون مکان حضور داشته باشه خودشم همون کارو کرده . من باهاش قطع ارتباط کردم تهدیدم کرد ادای عاشق های مجنون رو واسم درمیورد وگرنه خودم میدونستم چه آدم عوضیه پست فطرتیه. الان این کارایی که میکنم و حرفایی که میزنم دست خودم نیست انگار کور شدم با هیچکس هم حرف نمیزنم که راهنماییم کنه وگرنه مریض نیستم دست خودم نیست

ببخشید لطفا لفظ فرشته رو برای پسرا به کارنبرید😐😐😐😒

کاری به این بحث ها ندارم ولی خیلی از انسان ها که از قضا جنس مذکر هم هستن که لایق این لفظ هستن ولی اینجور افراد در بیشتر موارد دلبری و به قول خیلی ها مخ زدن بلد نیستن

ولی یک نکته خیلی برام جالب بود لفظ فرشته رو به یک ادم که از لحاط اخلاقی و جنسی مشکل داره ربط داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭آخه زورم داره خانوادم می‌دونن همه عالم و آدم می‌دونن باعث شد بی ارزش بشم خودش به زندگیش ادامه بده ...

زنگ بزن فحش کشش کن خارمادر براش نزار 

اگه فحش بلد نیستی من یادت بدم

2805
کاری به این بحث ها ندارم ولی خیلی از انسان ها که از قضا جنس مذکر هم هستن که لایق این لفظ هستن ولی ای ...

من این لفظ رو برای اول رابطه که فیلم بازی میکرد دادم و گفتم که من فکر میکردم فرشته اس . 

زنگ بزن فحش کشش کن خارمادر براش نزار اگه فحش بلد نیستی من یادت بدم

نمیشه پام گیره خانوادم هستن اگه همچین کاری کنم شر درست میشه . وگرنه خودم انقدر عقده دارم که دوست دارم جلوی چشمام بمیره

از همون اول رابطه کلا از این تعریف ها میکرد که رفیقم یه پسرو برد فلان جا باهاش رابطه داشت منم اونجا ...

انسان از چیزهایی که آرزوش هست زیاد حرف میزنه کسی که چیزی به زبان میاره هم قطعا قبلا بهش فکر کرده و وقتی چنین حرف هاییاز طرف شخصی زده میشه قاعدتا مورد پسند اون شخص بوده و برای خودش هم میپسنده

نمیشه پام گیره خانوادم هستن اگه همچین کاری کنم شر درست میشه . وگرنه خودم انقدر عقده دارم که دوست دار ...

پس از همه جا بلاکش کن اون رفیقات که باهاش در ارتباطنم بلاک کن 

بعد ی مدت خانوادت یادشون میره فقط دیگه ساده نباش

پس از همه جا بلاکش کن اون رفیقات که باهاش در ارتباطنم بلاک کن بعد ی مدت خانوادت یادشون میره فقط دیگه ...

آخ دست رو دلم نزار که خونه رفیق های اشغالم رفیق های عوضیم که خوبی درحقشون کردم پشت سرم با این ریختن روهم آمارمو دادن اگه من اون سال ها تو مدرسه آب خوردم گزارششو بهش دادن الآنم که باهاش بیرون میرن و کیس باهاش آشنا میکنن. من ترسم از اینه که نکنه فیلم و عکس که ازم داره واسه رفیقام بفرسته