2777
2789

چرا سر منم خارش گرف😰😰😰

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا اینو بخری نصفشو با نصف آب مخلوط کنی بریزی تو آبپاش بعد از حموم بزنی موهات تا دوساعت بعد خشک کنی دوباره بزنی تا دوساعت دیگه همش از بین میره . ولی خیلی این دارو کمیابه . Ivorpill

ببین توحموم سرکه بزن به موهات باشونه دنددونه ریز شونه کن بعد زیردوش هی شونه بکش بعدش نرم کننده بزن ش ...

دخترمن ۴سالشه از دخترعمش گرفت ،موهای دخترم بلنده خیلی نازه دوست نداشتم کوتاه کنم  بااین روشایی که گفتم ازبین رفت ولی پدرم درچمد زندگی واسم نمونده بود همه پتو و رختخوابام توحیاط بود همه لباسارو تواب میجوشوندم اقگفتضاح شده بود زندگیم ،دوبار طی دوهفته شامپو زدم و بین هفته هم هرروز توحموم نرم کننده میزدم شونه میکشیدم بااب داغ طفلک دخترم کلش داغون شده بود موهاش کنده شد

پیام دادم ممنون اگه از شرش راحت بشم دعات میکنم تا عمر دارم

خیلی عالیه من هنوزدارم اضافه اومدبااینکه موهام بلندبود

غصه میخورم واسه دخترام که رفتم کوتاه کردم ،اونموقع نمیدونستم ،انشالله که راحت میشی عزیزم

عزیزم من خودم تجربشو دارم از برادر کوچیکترم که تو مدرسه گرفته بود گرفتم همه ی این راههای که گفتن رو انجام دادم فقط فقط از یه راه جواب گرفتم هر روز برو حموم یه عالمه شامپو نرم کننده گلرنگ بزن سرت بعد با شونه فلزی دندونه ریز مخصوص از داروخونه بخر شونه کن همه ی رشک ها میان تو شونه میتونی ببینی چند بار اینکارو تکرار کن آخر حمومم با سرکه بشور سه بار این کارو کنی همشون از سرت پاک میشه

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138334575