2777
2789
اره تخم شپش رو میگن رشک

خب شپش داری که رشک هست

شامپولیندان بگیر بزن فقط لیندان شامپوها دیگه اثر نداره

دستور استفاده روش هست

بعدم هر روز لای موهاتو و ششوار داغ بکش یه پارچه سفید بنداز زیرت، باد سشوارهر چی شپش مرده وزنده رو میزنه میریزه

چند وقت این کارو کن تموم میشه

کوتاه کنی فایده نداره چون شپش رو ساقه مو تخم می زاره باید کچل کنی تا تموم بشه 

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.

عزیزم تا الان چه درمان هایی انجام دادی؟

اول از همه مصرف شامپو لیندان رو انجام بده مثلا اگر جمعه استفاده کردی جمعه هفته بعد دوباره تکرار کن 

دوم سرکه استفاده کن سرکه رو روی موهات بزن کاملا و بذار باشه کمی و بعد بشور

سوم توی حموم به موهات نرم کننده بزن و در همون حالت شونه ریز بکش برای از بین رفتن رشک بسیار موثر است

چهارم موهاتو مرتب توی هوای ازاد شونه ریز کن

اگر مرتب انجام بدی حتما نتیجه میگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومابا سرکه شستم نرفته.شامپو گرفتم زدم از داروخانه از بین نرفته چیکار کنم 

شامپو شپش رو ازبین میبره رشک رو نمیبره،هفته ای یه بارشامپو بزن چون بعد یه هفته تخماتبدیل به شپش میشن

عزیزم شپش ها هم مثل ما حق حیات دارن چرا میخوای حق زندگی رو ازشون بگیری ؟ اونا هم به اقتضای شرایط توی ...

خانوم دوستمون ناراحته وبرا مشکلش راه حل میخواد

اصلا درست نیس اینطور شیرین زبونی کنی

شاید خدایی نکرده برا خودت پیش بیاد

شما اونموقع حق حیات بده بهشون

واقعا ناراحت شدم

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    

😈شپش😈

تنهاراه درمان شپش درسراسر ایران

وقتش رسیده ازشرشپش سرراحت شویدبا محلول تضمینی  iverpill امتحان کنید فقط با یکبار استفاده تضمین می کنم که سه ساعت بعداز استفاده دیگه شپشی وجود نداشته باشه تنها محلول ضد شپش که در سراسر ایران که جواب داد👌

ایدی پاسخگویی به سوالات و سفارشات برای محلول شپش

آیدی جهت پاسخگویی

@Nazanin4665

لینک کانال

@anti_shepesh0

https://t.me/joinchat/AAAAAFgr5E1zGoxIGhlhxQ

سشوار خیلی بکش باد میزنه میریزه بیرون شپش ها

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.

راستی یه چیز مهم دیگه عزیزم همه روسری هات رو بنداز تو اب در حال جوش و حوله حمام تو روبالشتی ت رو هم بنداز تو اب جوش یقه لباس هاتم اتو رو بذار درجه اخر حالت بخار بکش