2777
2789
بچه ها شما جمعه ها که تعطیل هستیم برای بچه ها تفریح در نظر میگیرید ؟
مثلا متاسفانه ما جمعه ها به خرید میرسیم و این شده تفریح اخر هفته گاهگاهی هم پارک میریم اما نه منظم.. من تئاتر برای کودکان را دوست دارم اگه کسی میدونه معرفی کنه اصلا شاید هم باهم بتونیم برنامه بذاریم به هر حال هر نظر یا برنامه ای که فکر میکنید مفیده بنویسید ممنون
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
سلام بر دوستان عزیز
هانا جان دختر ما که روزهای غیر تعطیل هم باید بره پارک. عشق پارکه! تازه تو پارک هم پروژه پیدا کردن دوست برای خانوم را داریم. من سعی میکنم کمتر شهر بازی ببرمش. معمولا پارکهایی که تاب وسرسره و... دارند میبرمش.
از یکی از بچه های اقوام که سنجش رفته بود شنیدم که بیشتر اشکال ناقص را نشون بچه میدن و ازش میپرسن چی کم داره. مثلا ساعتی که یکی از عقربه هاش کمه یا گربه ای که دم نداره یا آدمی که یک گوش نداره و... دیگه اینکه ازش خواسته بودن یک بچه خرگوش را از میان راه های مارپیچ به خونش برسونه.
ولی از تست ورزشی چیزی نگفت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای یکی از بچه های کلاس زبان که رفته بود سنجش

چون خیلی لاغر و کوچولو بوده آزمایش خون نوشتن نتیجه رو که گرفته برده گفتن کم خونی داره خلاصه برگه سنجش رو

بهش ندادن گفتن باید بره دکتر مشکلش رو بر طرف کنه از پسر یکی از اقواممون هم روی خرابی دندوناش ایراد گرفتن

و وقت دادن که مشکل برطرف بشه

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود

شماها بچه هاتون کجا کلاس نقاشی می رن ؟
مهشید قبلا کانون پرورشی می رفت امسال می خواستم یه موسسه هنری بنویسمش

که بخاطر حجم کارهای موسیقیش منصرف شدم

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
hana کلاسهای کانون خیلی خوبه اگه نزدیکتون شعبه داره استفاده کن ولی الان دیر شده ثبت نامش زود پُر میشه
مهشید خیلی خوب نقاشی می کشه خوبیش این بود که مدل نمی دادن یه جوری آزاد بود

منم 2 هفته پیش دخترمو بردم سنجش ودفترچه سلامتشو گرفتم .

کلاً 5 تا تست باید بره :

آمادگی ( شعر پرسیدن - نقاشی کشیدن و معماهای بچه گونه ) - تست بینایی - تست شنوایی - بهداشت ( قد - وزن -
دهان و دندان ) - دکتر عمومی ( کم خونی و سالم بودن قلب و اعضای بدن )

مامانایی که بچه هاتون رو تو مدارس غیرانتفاعی ثبت نام کردید ، مدرسه بچه هاتون هو شمنده ؟/

ممنون نازی جون برا تسلیت. خدا برای بچه هاتون حفظتون کنه و غم نبینین.

حنا جون والا من از اول همش مینشستم بالا سرش چون شش ماه اول کلاس اول خیلییییی مهمه و نمیتونی بذاریش به حال خودش. ولی یکم که رو غلطک افتاد تقریبا از بهمن ماه کم کم سعی کردم مستقلش کنم. اوایل میگفتم مثلاً این چند خط رو بنویس ببینم من زودتر ظرفارو میشورم یا تو مشقاتو مینویسی. خلاصه همینجوری با بازی از وابستگیش کم کردم.
البته الان تا نشینم بالا سرش دفتر زبانشو نمیاره. ولی وقتی میارم یا زورش میکنم بیاره و طریقه نوشتنشو یادش میدم دیگه خودش تا اخر صفحه رو مینویسه.
تو زمان مدرسه هم چون هنوز بلد نبود چجوری بنویسه اول مینشستم طریقه نوشتنو یادش میدادم بعد مینوشت. خیلی هم سخت گیر بودم و اگه یکم کج مینوشت پاکش میکردم ؛))))
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سلام.....

جمعه پدر و پسر باید باهم باشن مامان نفس بکشه....

جوج درست کنن باهم البته از فریزر در بیارن تا ..... کباب کردن....

صبح خرید نون و سوپر و صبحانه تا ظرفا بیاد رو میز آشپزخونه.....

باهم بازی و کلکل و آب بازی گاهی!!!! اگه باید بره سرکارش یه سر بره و بیاد پدر و پسر باهم....

پارک فوتبال پدر و پسر باهم معمولا من نمیرم دیگه میخوام تهنای تهنا باشم .....حموم پدر و پسر با هم....

عصر هم سی دی ایکس باکس و بازی و در نهایت ساعت 8 شب جیغ مامی برو بخواب بسه دیگه....خخخخخ

چقدر دیر سنجش میرین!!! پس من اولین نفر بودم 20 خرداد تموم شد .... آهان عکس داره مدرسه هم چیزی نگفته باز عکس میندازین؟؟؟ یا همون پارسالی خوبه؟؟؟ الان قیافش بزرگتر شده خوب میخوام عکس بندازم آره؟؟؟ یا نه؟؟؟؟؟

بچه های دخترمو تو مهدشون کلاس موسیقی ارف ۳ ماه ثبت نام میکنن ۱۲۰ تومان به نظرتون تو مهد اسمشو بنویسم بره موسیقی یا کلاسهای بیرون .خیلی دوست دارم موسیقی رو خوب یاد بگیره و ادامه بده فقط از اونجایی که وقت ندارم که بیرون یعنی بعد از ساعت کاری ببرمش اکثر کلاسها رو تو مهد مینویسم ولی خوب با تجربه ۵ ساله از مهد کودکها که کسب کردم کلاسهای تو مهد ها خیلی خوب آموزش نمیدن و سرسری میگیرن
خانمهایی که کارمند هستید بچه هاتونو بعد از کلاس مدرسه کجا میمونن؟
بهم کمک کنید هنوز تصمیمی نگرفتم که دخترمو بعد از مدرسه تا ساعت ۴ کجا میخواد بمونه یا میخوام چه کار کنم شماهابگید چه کار میکنید؟
الناز جان بنظرم اگه میخوای موسیقی رو جدی دنبال کنه بذار کلاسهای بیرون که خصوصی هست چون هزینش خیلی با هم فرق نمیکنه
بچه ها منم پسرمو گذاشتم بازی درمانی تا قبل از سنجش ی خورده از این گوش بازی بودن در بیاد و کلا چون استرسش بالاست خواستم ی خورده کنترل شده تر باشه
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
سلام
الناز جون من پسرمویک سال چهار ماهه میبرم کلاس موسیقی اول ارف حالا هم سنتور واقعا پیشرفتش خوبه به نظر من اگه میخوای وقت وهزینه بذاری جای معتبر بذار این کلاسا بعضی وقتها باعث زدگی بچه میشه
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی