2777
2789
عنوان

اگه دوست دارین واسه زایمان پول کمتری پرداخت کنین بفرمایید تو...!

| مشاهده متن کامل بحث + 13808 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عدم آگاهی و اشراف نداشتن به موضوع درمان می تواند انتخاب بیمارستان و پزشک را با مشکل مواجه سازد و هزینه های درمان را افزایش دهدشرکت ایده کاوش تریتا با بهره گیری از کادر مجرب در زمینه کاهش هزینه های بستری بیمارستانی ، جراحی زیبایی ، دندانپزشکی فعالیت مینماید خاطر نشان می نماید این شرکت بیمه گر نبوده و اعضای خود را بیمه نمی نماید، به این معنی که این شرکت جبران خسارت ننموده و فقط باعث کاهش هزینه های کلی بیمار در زمان ترخیص می شود از این مجرا موضوع فعالیت این شرکت می تواند برای شرکت ها و ارگان هایی که شرایط احراز بیمه تکمیلی را ندارند، از خدمات این شرکت استفاده کنند. همچنین با محدودیت های کمتری که نسبت به بیمه تکمیلی دارد می تواند افراد و مشاغل آزاد را نیز تحت پوشش خود قرار دهد از مزایای عضویت در این شرکت: 1- نداشتن محدودیت سنی 2- نداشتن سقف تعهد سالیانه در هزینه های بیمارستانی 3- عضویت بدون نیاز به آزمایشات بالینی و غیره 4- پوشش هزینه های بیمارستانی در اعمال زیبایی 5- قابلیت عضو گیری به صورت انفرادی و گروهی 6- ارائه مشاوره برای انتخاب پزشک و بیمارستان
کاهش هزینه های درمانی شرکت تریتا 44045463
بیمه‌ها ی معتبر هم چنین خدماتی ندارن برسه به اینا که اصلاً معلوم نیست از کجا مجوز کار دارن، من مهر ماه 195هزار به تریتا پول دادم اما بیمارستان فقط گفت بابت تخت کم میشه که بابت دو شب صد هزار شد واقعا خنده داره، اول تایید کردن بعد تکذیب کردن که اونجوری که به شما گفتن نیست همکارم به شما اشتباه توضیح داده این شد جواب ماکلا.
بچه ها من عضو شدم، الان هزینه اش 145 هزار تومنه، سایتشون به روز نیست و لی اگه زنگ بزنید جواب میدن.لیست بیمارستانها و مقدار تخفیفشونم تو همون سایت هست، تلفنی هم میگن. من اواخر اردیبهشت زایمان دارم گفتن دو هفته قبل از زایمانت بیا معرفی نامه ات رو برای بیمارستان مورد نظرت بگیر