2777
2789
عنوان

همسایه شدن با جاری

3125 بازدید | 59 پست

سلام دوستان 

ما قرار شده خونه دار بشیم اگر خدا بخواد 

از طرفی بهمون تقریبا اجبار شده با جاری یه زمین بخریم و دوطبقه بسازیم 

میدونم به حرف آسون هست ولی میخوام تا عملی نشده نظر شمارو بدونم

آیا با جاری بخواییم تو یک ساختمون باشیم مشکلی پیش نمیاد؟ 

برای انتخاب نقشه و متراژ و کی طبقه اول باشه کی دوم باشه ... همه چیز تحمیل میشه 

ما هم رومون نمیشه چیزی بگیم ، نمیدونم چکار کنم 

هرکسی جای من بود الان خوشحال بود ولی من استرس زیادی دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نمیکنم با جاری مشکلی پیش بیاد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بستگی به ادمش داره چجور اخلاقی داشته باشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

در کا دوری و دوستی بهترینه 

اما همش بستگی داره خودتون چطور مدیریت کنین روابطتتون رو 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

خوب نیست ولی اگه اینکارو کردید از همون اول خوب مدیریت کن 

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️

عزیزم نمیشه با جاریت دوست باشی؟ چون همه میگن خواهر شوهر فلانه جاری فلانه، ولی من دو ساله، زن داداش دار و جاری دار شدم، ولی با جفتشون دوستم، نمیدونم شاید با بعضیها نمیشه دوست شد

برو به هرکی پرسید ازت چرا باهامی بگو خدامی😊