2777
2789

سلام، چرا دوروزه تاپیک میزنم نه میتونم تاپیک خودمو ببینم یعنی غیب میشه اونم سریع! نه کسی تو تاپیکم میاد!؟؟؟؟ حتی یه نفرم نیست!!!! نکنه سایت مشکل پیدا کرده من خبرندارم یا به انتخاب خودش جدیدا" تاپیک انتخاب میکنه گلچین میکنه😕لابد اینم کسی نمیبینه! آخه چیشده؟؟؟؟

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

دوستان خاهش میکنم نفری یه صلوات مهمونم کنین .امشب با عششقم یه تصمیم فوالعاده بگیریم بچهه ها توروخدا برام خیر و شادی بخاین محتاج دعاتونم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم 

تو ساعت های خیلی شلوغ تاپیک میزنی شاید

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
نمی دونم  تو ساعت های خیلی شلوغ تاپیک میزنی شاید

نه مثل اینکه درست شد، راستی تو قسمت پیامام داشتم با یه نفر چت میکردم الان علامت پیامشم اومده ولی هرچی میگردم خودش نیست، یعنی چیشده؟

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
نه مثل اینکه درست شد، راستی تو قسمت پیامام داشتم با یه نفر چت میکردم الان علامت پیامشم اومده ولی هرچ ...

منم تو خصوصی سه مورد اینطوری دارم 

فک کنم کاربره ترکیده 

یا رفته بیرون از سایت 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
وای راست میگی، مگه میشه؟؟؟

اوهوم 

پیامشون دیگه باز نشد مال من 

دوتم تو خصوی هرشب با هم صحبت میکردیم 

ی شب گفت با شوهرش دعواش شده میخواست بترکونه کاربریشو 

ی پیام داده بود و رفته 

پیامش دیگه باز نشد