2777
2789
عنوان

تاب برقی نو نوووو

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 33 پست
حورا جان دلار ارزون شده اون وقت جنس هایی که گرون شده بوده هم ارزون شده؟؟
اگه خریدار نیستید لطفا مزاحم نشید
ممنون
مادرکر - نکست - بنتون - زارا و اچ اند ام اروپایی از مادرید درمهربان بانو www.mehrabanbano.shopfa.com شماره من در وایبر 09123455183 خرید حضوری-اینترنتی-سفارشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست می گن من تو سایت خرید انلاین 255 دیدم الان برات سایتشو می زارم
خدایا شکرت که برای منم معجزه اتفاق افتاد. خدایا شادیمون بی پایان.... خدایا سالم و صالح باشه...الهی آمین
مزاحم چیه عزیزم شما داری یه جنس دستدوم رو از نوش هم گرونترمیدی

http://ninima.com/Shop/ProductDetails.aspx?id=25&grpID=50
خدایا شکرت که برای منم معجزه اتفاق افتاد. خدایا شادیمون بی پایان.... خدایا سالم و صالح باشه...الهی آمین
غزل جان معلومه اصلا تو باغ نیستی!!
این سایت قدیمیه ..
ببین سفارش می گیره؟؟
یا نه؟
..
مادرکر - نکست - بنتون - زارا و اچ اند ام اروپایی از مادرید درمهربان بانو www.mehrabanbano.shopfa.com شماره من در وایبر 09123455183 خرید حضوری-اینترنتی-سفارشی
قیمت روز می خوای زنگ بزنید نی نی سالن!
من فاکتور خرید دارم ..
اونی که وخریدار واقعیه می دونه قیمتش چنده..
اینو ببینید
http://www.haminaa.com/detail/22524/1
تازه این مدلهای قدیمی اش فقط با باطری کار می کنه مال من با برق هم کار می کنه و آداپتور داره
http://www.digionline.ir/allprovince/viewcat/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%AF/cat=1821019
اینجا همه طرحش هست ولی قیمت نداره
اصلا نیازی به توضیح نیست هر کسی مایل باشه می تونه زنگ بزنه نی نی سالن قیمت بگیره
الن نوش تو بازارچه 450 میده
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
عزیزم کالای شما دست دومه بر فرض 600هم خریده باشی الان اگر 300بدی تازه بازم ارزون نیست
من تاب برقی پسرم گراکو باطری خور بود 3 سال پیش خریدم از نینی سالن 160 و کاملا نو در حد سیسمونی فروختم 60 تومن
اینجا دوستان یه جوری قیمت میدن که انگار جنس آکبند به اضافه کرایه مغازه و شارژ و سایر هزینه ها رو قراره از مشتری بکشن بیرون
من اگه بخوام 500به شما بدم حاضرم 20 الی 30 تومن بیشتر برم نینی سالن لاقل هم گارانتی داره هم آکبنده هم رنگبندیشو انتخاب میکنم از کاتالوگش تازه اون 20 -30 تومنم چونه میزنم ازش میندازم
2810