2777
2789
عنوان

اوناییکه امشب مسابقه خانه ما رو دیدن بیان.

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 100 پست
نه . اون غذا بود اونی که من میگم، شیرینی بود .

برساق

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همه سریهاشو دیدم ولی ایندفعه اصلا به دلم نمیشینه نمیدونم چرا؟!!

چون انتخاب خانواده ها خیلی بده خیلی بد.منم همه رو دیدم ولی اینبار نگاه نمیکنم.اون زنه چقدررر آرایش میکنه بعد یه هد دادن بهش عین ضایه ها امشب که جوراب پاش نبود بعد هد داشت واسه من مهم نیستا واسه این مسخره بازی های شبکه های ایران میگم

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
خانواده افغانستانی ازینا با فرهنگتره  من که فقط یه تیکه هفته پیش دیدم خوشم نیومد

خانواده گوهری بقیه رو مسخره میکنن من خوشم نمیاد ولی خانواده شادین

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍
چقدر خانومه غذا و خوراکیای خوشمزه پخت

چقدر از اون منتو دلم خواست😁😁😁

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
این چه خانواده هایین آبروی مشهدیها رو بردن با این انتخابشون

مگه چشونه بنده خداها؟؟؟؟؟؟

افغانیا با فرهنگ بودن......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
چون انتخاب خانواده ها خیلی بده خیلی بد.منم همه رو دیدم ولی اینبار نگاه نمیکنم.اون زنه چقدررر آرایش م ...

اره تازه بنظر من انگار وقتی تصویر توی ماشینشون رو داشت نشون میداد تصویر رو کم رنگ کرده بودن ک ارایش کمتر ب چشم بیاد.نه!!!!

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.