2777
2789
عنوان

اوناییکه امشب مسابقه خانه ما رو دیدن بیان.

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 100 پست
توروخدا بگین تکرارش رو کی میده من یادم نبود امشب خانه ی ما داره☹

ساعت ۱ بامداد فک کنم شبکه نسیم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تکرارش امشب ساعت 1و فردا بعدازظهر ساعت 3باشه فک کنم

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
خیلی اینبار چرت شده اصلا خانواده ها داغووون.

مگه چشونه ادمن دیگه 😀

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
خیلی اینبار چرت شده اصلا خانواده ها داغووون.

من همه سریهاشو دیدم ولی ایندفعه اصلا به دلم نمیشینه نمیدونم چرا؟!!

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
کدوم شبکه میده؟ چه روزایی؟ چه ساعتی؟ 

شبکه نسیم هر هفته جمعه ها ساعت ۱۹ تکرارشم ۱بامداد و یه نوبتم ظهر تکرار میده

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

فردا ساعت ۲ یا ۳ بعدازظهر

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)