2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، چرا نیلو یکروزه جواب غربالگری اول رو میده ولی ازمایشگاههای دیگه مثل مرکز ناباروری ابن سینا دو هفته طول میکشه تا جواب رو بدن ؟؟ روش فرق میکنه یا دلیل دیگه ای داره؟؟
2805
سلام..۴۴ سالمه باردارم...این بارداریم هم ناخواسته بود.....هفته ۱۳ ام nt دادم جوابش ۱.۴ بود...دیگه ازمایشگاه گفت نیازی نیست غربالگری انجام بدی چون چهار تا فرزند سالم داری...تا مرحله دوم غربالگری انجام دادم هفته ۲۲ ام...تست تریزومی ۱۸مثبت شد....t18 شد ۱.۲۵....خیلی میترسم...عدد ntdهم ۱.۱۹ بود...انومالی اسکن دادم همش نرمال بود...الان دکتر گفت آمینوسنتز انجام بدم...اگه مشکلی داشته باشه چه خاکی تو سرم بریزم.وقت سقط هم گذشته
سلام خسته نباشید من هفته پیش رفتم غربالگری سه ماهه اول، تو سونوگرافی استخوان بینی دیده شد و مقدار NT هم 1/80 شد که دکتر گفت خیلی خوبه اما تو آزمایش مقدار SD رو 1:533 نشون داده که دکتر یه خورده من رو به شک انداخت گفت متوسطه خیلی نگرانم میشه راهنمایی کنید ممنون می شم
سلام من سونوگرافی ۳ ماهه اول رو انجام دادم در ۱۱ هفته و ۶ روزگی خودم ۲۶ سالمه و ۶۷ کیلو وزن و بارداری اولم هست.ممنون میشم راهنمایی کنید : ۵۰ م.م C.R.L ضخامت NT برابر ۱.۲ م.م NB به طول تقریبی ۲ م.م PAPP-A 2.15 mlu/ml MoM 0.99 Free B-hcg 25.5 ng/ml MoM 0.61 و یک نمودار کشیده که بالاش نوشته clinical results بالای یکی از نمودارا نوشتهDS و زیرش نوشته: 1:1240 age و final risk <1:۵۰۰۰۰ ونمودار بعدی نوشته T18/13 و زیرش نوشته: Prior 1:0000 و final risk 1:99000 و در قسمت remarks هم واسه سندروم داون و هم تریزومی ۱۳ و 18 نوشته: The risk of ... is less than the screening cut-off.
با سلام من در هفته 14 بارداری به علت اینکه در غربالگری ریسک t21 در رنج 1 به 249 بود تست dna انجام دادم که در ان نتایج خوب و کم خطر بود اما جنسیت جنین پسر تشخیص داده شده بود. در سونو های بعد جنسیت دختر دیده شده است.ایا این نکته نیاز به ازمایشهای دیگری هم دارد. انومالی هفته 18 به شرح زیر است: BPD:4.03Cm HC:15.37Cm AC:12.21Cm FL:2.62Cm Lat Vent:.0.78cm cerebellum:1.90cm cist mag:0.48cm nuch fold:3.55 الان در هفته 27 میباشم نگرانی من در خصوص سندروم ترنر میباشد.لطفا مرا راهنمایی نمایید با تشکر فراوان از زحمات شما
سلام جواب ازمایش من اینه میشه برام تفسیر کنین از استرس دارم میمیرم دکتر برام اکو قلب جنین نوشته fap 35.9 cmom 1.45 و مقدار Ntds 1:1504 اینا یعنی خیلی نگران کننده خواهش میکنم زود جوابمو بدین😢
سلام سال نو مبارک . ایشالا سال خوب و توام با سلامتی برا همه باشه .و همه نینی ها صحبح و سالم دنیا بیان
خداجونم ممنون كه عيدي منو بهم دادي .ايشالا كه نيني صحيح و سلامت بياد بغل مامان بابايي .همه منتظرام به زودي زود مادر بشن
2810