2777
2789

باید چند ساعت درس بخونم قبول شم خیلی علاقه دارم و اینکه برا ۴۰۵ میخوا کنکور بدم حدود ۵۰ میلیون اینا برا کلاس و کتاب کافیه؟ و اینکه حقوق اتاق عمل چطوره هیلی علاقه دارم راهنماییم کنید ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تکنولوژی همون تکنسین منظورته؟

تکنسین‌ یعنی فوق دیپلم و تکنولوژی یعنی لیسانس

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

خواهرم اتاق عمله

شیفت دارن برای شیفت شب حقوق اضافه میگیرن...حقوقش حدود ۱۷تومنه..

رتبه اش ۴۰۰۰ شد

دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
خواهرم اتاق عملهشیفت دارن برای شیفت شب حقوق اضافه میگیرن...حقوقش حدود ۱۷تومنه..رتبه اش ۴۰۰۰ شددانشگا ...

اها ایشالا ب سلامتی راضی هست از زشتش و اینکه چند روز در هفته بیمارستانه ؟و اینکه در دوران کنکورش کلاس رفته؟

راستی هر سال هم مبلغی ب عنوان کارانه هم دارن

خواهرم اتاق عملهشیفت دارن برای شیفت شب حقوق اضافه میگیرن...حقوقش حدود ۱۷تومنه..رتبه اش ۴۰۰۰ شددانشگا ...

رتبش ک خوب شده میتونست دکترای عمومی بیاره اتاق عمل میگن تا ۱۲ هزار میتونن بیارن

من اتاق عمل جهرمم من به خاطر شرایطم زیاد نمی تونستم درس بخونم تقریبا با روزی چهار ساعت درس خواندن قب ...

اها مرسی عزیزم راضی هستی ببخشید سوال میکنم ازتون چون علاقه دارم ب این رشته

اها ایشالا ب سلامتی راضی هست از زشتش و اینکه چند روز در هفته بیمارستانه ؟و اینکه در دوران کنکورش کلا ...

۵ روز در هفته

البته گاهی هم کمتر...بستگی به سرپرستار‌ داره که چقدر برن

2810