2777
2789
عسل عزیز،
Atresia به وضعیتی گفته می شود که یک سوراخ و یا مجرا در داخل بدن به صورت غیر طبیعی بسته شده و یا اصلأ وجود ندارد.
آترزی مجاری صفراوی وضعیتی است که در نوزادان دیده می شود و مجرای صفراوی بین کبد و روده کوچک بسته شده و یا وجود ندارد. که به دو صورت ارثی و یا اکتسابی دیده می شود. شیوع آن 1 به 10000 الی 1 به 15000 در هر نوزاد زنده است. تاکنون با توجه به تحقیقات گسترده ای که انجام شده است عامل بوجود آمدن آن مشخص نشده است ولی گفته می شود یک سری از عفونت های ویروسی دوران بارداری (مثل Reovirus 3 و یا CMV) و اختلالات اتوایمیون (خود ایمنی) می تواند عامل آن باشد. بنابراین اصلأ ربطی به اختلالات کروموزومی و ژنتیکی ندارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مربوط به rubella بوده . قبلش توضیح داده بودم که من حدود 6 ماهه که همش دارم آزمایش سرخجه میدم و همش هر دو فاکتور igg , igm مثبت بده تا اینکه رفتم پیش متخصص عفونی برام این ازمایش آخری رو نوشت . فاکتور igg 267 بود بالای 10 رو نوشته بود مثبت هستش بین 2 تا 9 مرزی و 2 به پایین منفی
متشگرم
2805
مستانه عزیز،
زمانیکه هم IgG و IgM مثبت در دو وضعیت کلینیکی ذیل دیده می شود:
1- عفونت جدید به سرخچه (4-2 ماه اخیر این ویروس وارد بدن شده است)
2- عفونت مجدد به سرخچه
در این موارد مهمترین نکته این است که باید عفونت جدید را از عفونت های گذشته (بیشتر از 4 ماه قبل) افتراق داده شود ، در این موارد از Rubella IgG Avidity استفاده می شود.
اگر Rubella IgG Avidity بالای 50 باشد نشانه یک عفونت گذشته بوده و در عفونت های اخیر Rubella IgG Avidity کمتر از 50 می باشد.
طبق این تقسیم بندی جواب شما در محدوده عفونت گذشته می باشد و بارداری دیگر منعی ندارد.
سلام
من میخواستم ازتون تشکر کنم، روز اول که تاپیک رو زده بودید ازتون به سوال پرسیده بودم، جوابتون خیالم رو راحت کرد، 5 شنبه هم که سونو داشتم دکتر لوله عصبی رو بررسی کرد و خدا رو شکر مشکلی نداشت.
بازم ممنون که وقت میذارید و جواب سوالا رو میدید
هنوزم تو این هیاهو، توی این بغض شبونه...من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه
پس باید حواسمو جمع کنم که سرماهم نخورم؟ شاید همچین چیزی باشه و مثل سرماخوردگی باشه.من تو بارداری اولم یه بار سماخوردم فک کنم اخرای سه ماهه دوم یا اول سه ماهه سوم بود
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
سلام آزمایشگاه نیلو .
جواب آزمایش من این بوده؛ ممکنه لطفاً بگید جوابم خوبه یا نه؟
PAPP-A Reasults 11.60 mg/ L MOM: 1.19

free BhCG Results: 95.1 ng/ml MoM:1.72

NT: 0.7 mm MOM;0.70

RISK ASSESSMENT (AT TERM)

Down Syndrome 1:359000
Age Alone: 1:902
Equivalent Age Risk: < 15.0
Trisomy 18/13 1:99000

Down Syndrome:
Screen negative- The risk of Down Syndrome is less than the screening cut-off.

Trisomy 18/13 :
Screen negative- The risk of tridsomy 18 is less than the screening cut-off

درضمن من 11 هفته و 4 روزم بود که آزمایش دادم

ممنون می شم

سلام،
من دیروز دکتر بودم و خودشون NT و NB رو اندازه گرفتن. و برای QUAD MARKER گفتن که برم نیلو و برای 3 هفته دیگه وقت دادن. من حداکثر بهتره تا چه تاریخی آزمایش را بدهم؟ چقدر سونوگرافی و آزمایش خوا میتونن با هم فاصله داشته باشن؟
2810