2777
2789
با سلام و خسته نباشید یک سوال دارم:من شنبه سونوی nt انجام دادم که سن جنین رو 13 هفته و 3 روز اعلام کرده که این سن دقیقا برابر هست با روز اول آخرین پریودم .در صورتی که من 7روز قبل و بعد از موعد پریودم رابطه نداشتم .ممنون میشم دلیل این تشخیص سن رو اعلام کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا عزیز،
از لحاظ پزشکی زمانیکه در روز 13 و 14 پریود نزدیکی انجام می شود و نطفه تشکیل می شود اولین تقسیمات سلولی به صورتی است که ما همان روز جنین را 14 روزه حساب می کنیم که دقیقأ منطبق با اولین روز از آخرین پریود (LMP) می شود. زمانیکه که سن سونوگرافیک جنین دقیقأ منطبق با سن پریودیک می باشد نشانه آن است که رشد جنین کاملأ منطبق بر منحنی رشد جنین است.
2805
آزمایشگاه نیلو جان:
ممکنه بفرمایید طول سرویکسولو با چه واژه ای تو جواب آز می نویسن؟ من پس فردا میخوام برم آز کوادمارکر بدم و هفته 13 هم آز و سونو nt رو دادم و به دکترم نشون دادم گفت همه چی خوبه فقط طوله دهانه رحم و نمیدونم چطوری بدونم؟
مرسی از لطفتون
غزلک عزیز،
BPD= Biparietal Diameter یا همان قطر بین دو استخوان گیجگاهی جمجمه است
HC= Head Circumference یا همان محیط دور سر است
AC= Abdominal Circumference یا همان محیط دور شکم است
FL= Femur Length یا همان طول استخوان درشت نی ران است.
همه این اندازه گیری ها بعنوان پارامترهای بیوپمتریک محسوب شده و برای تعیین دقیق سن جنین استفاده می شود.
سلام و خسته نباشی
گروه خونی من O منفی هست و پسرم گروه خونیش O مثبت من در هفته 28 بارداری امپول رگام و زدم اما بعد از زایمان نمی دونم زدن یا نه در پروندم هم چیزی ننوشتن. حالا دوباره باردارم. خیلی نگرانم که با توجه به این که تو پرونده نوشته نشده من باید چیکار کنم. می شه لطفا من و هم راهنمایی کنید؟

آزمایشگاه نیلو محترم
ممنونم از پاسختون بنده متاسفانه جواب آز و سونوی غربالگری همراهم نیست که نگاه کنم طول سرویکس در همان غربالگری نوشته میشه یا باید دکتر دخواست کنه... همینطور نرمالش چقدره؟ مرسی
2810