2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
آیسان عزیز،
مادران باردار از هفته شانزدهم به بعد حرکت کودک خود را احساس می کنند
هفته شانزدهم بارداری زودترین هنگامی است که یک زن باردار می تواند از حرکت کودک خود آگاه شود.در اوایل هفته شانزدهم، حرکت گاهی به صورت حرکات موجی در داخل شکم و تکانهای بسیار خفیف است. اما بعد از مدتی، حرکتهای جنین کاملا واضح شده و مادر احساس می کند که کودک او به شکم ضربه وارد می کند.

حرکت جنین را از زمان یاد شده به بعد شرط بارداری سالم است و اگر مادری متوجه شود که کودک او هرگز حرکتی نمی کند باید حتما به یک متخصص مراجعه کند و از سلامت جنین خود مطمئن شود.با وجود اینکه حرکت کودک در کلیه بارداری های سالم دیده می شود اما نوزادان مختلف از نظر میزان و شدت حرکت با هم متفاوتند و تنها یک پزشک متخصص می تواند به مادر اطمینان کافی را از نظر کم بودن یا زیاد بودن تکانهای جنین بدهد.
سلام ببخشید یه سوال داشتم من دبی زندگی میکنم و بیمارستان کانادایی میرم دکتر به من گفت 5 ماهگی تست غربالگری انجام میشه ولی من میخوام بگم برام 3 ماهگی این تست رو بنویسه 3 روز دیگه 12 هفته ام تموم میشه و همون روز سونوی ان تی دارم میخواستم ازتون خواهش کنم اسم این تست غربالگری در ماه 3 رو به انگلیسی برای من بنویسید که به دکترم بگم برام بگیره ممنون
من یه سوال دارم. دختر اول من اترزی مجرای صفراوی داشت/ سر این یکی رفتم دکتر ژنتیک گفت هیچ ازمایشی نه برای قبل از بارداری و نه قبل از اون نیست که بفهمیم که بچه این مشکلو داره یا نه. البته میگفت اصلا ارثی نیست و شانسیه و تو بچه دوم دلیلی نیست که باشه. حتی میگفت تو سونو هم معلوم نمیشه این مشکل. دکتر کریمی نژاد رفتم که دکتر حاذقیه میخواستم نظر شما رو هم بدونم. ممنون
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
2810