2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام
من در هفته ی12 سونو nt وآزمایش غربالگری انجام دادم جواب سونو nt اینه:
در داخل کاویته جنین واحد با سن حاملگی متوسط 12 هفته و 1 روز مشهود است...ضربان قلب جنین و میزان AF طبیعی است...جفت انتریور با گرید صفر و ضخامت نرمال میباشد...nt 1/8 میلیمتر(بیش از حد قابل انتظار برای سن حاملگی)استخوان بینی اکوژن با انحنای نرمال و به طول 1/4 میلیمتر است...استخوانهای جمجمه وbrain,ستون مهره ها,حفرات قلب,شکم,جوانه اندامهای فوقانی و تحتانی ,معده و مثانه نرمال و قابل رویت هستند...int.osبسته و طول سرویکس 41 میلیمتر است...
جواب سونو و غربالگری رو برای دکتر بردم گفت همه چیز خوبه و برای هفته ی 16 برام سونو سه بعدی که دقیقا بررسی همون موارد قبلی مثل nt و جفت و سرویکس و AFو ... هست رو برای انجام سونو خواسته فقط قسمت NT1/8 رو های لایت کرده
میخواستم اگر ممکنه کمکم کنیدو منو از نگرانی در بیارید که معنی این NT1/8 چی هست و چرا داخل پرانتز نوشته بیش از حد قابل انتظار برای سن حاملگی...معنی این چی هست و چرا برام سونو سه بعدی نوشته؟ نکنه مشکلی هست!؟واینکه 12 هفته و 1 روز یعنی اینکه من تو هفته ی 12 هستم یا 13؟
سلام من هفته 35 سونو دادم و سونوگرافیست گفت همه چیز خوبه و طبیعی و وزنش و رشدش هم خوبه ولی اندازه دور سر یا BPD رو گفت دو هفته عقبتره. ولی گفت مشکلی نداره و طبیعیه و فقط مدلش کوچیکتره. من خیلی نگران شدم این طبیعیه که دو هفته عقبتر باشه. نکنه تناسب نداشته باشه و بدفرم باشه؟
میخواستم سوال کنم چندروز بعداز اقدام بارداری ازمایش نشون میده ؟؟؟من میخوام امپول بزنم باید مطمین بشم ؟؟6 روز بعد منفی بود درسته یاباید صبر کنم ؟؟؟
ممنونم
پیشاپیش شاد باش وشکر گزار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان واطمینان توست که میبخشد.
سلام یک سری از دکتر واسه من نوشته که دوس دارم بدونم هر کدوم واسه چیست؟ جواب ازها شنبه اماده میشه ولی من یکم نگرانم. راستی از رو اینها غلظت خون هم مشخص میشه؟

این ها اسم ازهاست:

CBC
T4
T3
TSH
TOXO G
TOXO M
CMV G
CMV M
CAR G
PHO G
2810