2777
2789
cc عزیز،

بهتر است مشاوره ژنتیک و در صورت لزوم تست های ژنتیک انجام دهید تا قبل از بارداری خیالتان کمی راحت شود. تستهای غربالگری برای بررسی اختلالات کروموزومی که منجر به عقب ماندگی ذهنی می شود استفاده می شود بنابراین اختلالات ژنتیکی مورد بررسی قرار نمی گیرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم سلام
من 1شهریور 90 نی نیمو توی 30 هفته ازدست دادم.اونم بخاطر ناهنجاریهای زیاد....مجبور به ختم حاملگی شدم
امروز جواب کاریوتیپ خوذم و همسرمو گرفتم......و خدا رو شکر همچی نرماله
اما میترسم توی حاملگی بعدی باز هم دچاره این ضایعه وحشتناک بشم
دکتر میگه باز باید حامله بشی تا ببینیم چه اتفاقی برات میوفته!!!!!!!!!!!!!
میخوام یه دکتر خوب برای این مشکلم بهم معرفی کنید..چه اصفهان چه تهران

و اگه تجربه منو خدای نکرده به هر دلیلی داشتید یا دیدید........منم از تجربیاتتون بی نصیب نگذارید
میخوام بدونم با وجوذ کاریوتیپ نرمال بازم این حادثه تکرار میشه؟

ممنون که به حرفام با حوصله جواب میدید آقای دکتر
خدایا به عظمتت شکر که پسملم سالم اومد توی بغلم
میخوام بدونم ایا باره بعدی حاملگیم باز هم ممکنه دچار ناهنجاری بشه
هم کلاب فوت شدید.هیدرونفروز شدید.....بدون تمایز الت تناسلی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدایا به عظمتت شکر که پسملم سالم اومد توی بغلم
سلام و خسته نباشید من هفته 19 هستم و امروز در سونو گرافی موقعیت جفت را قدامی -GI و LOWGYINGو فاصله انتهای تحتانی جفت از INT.OS حدود 28 میلی متر تشخیص داد می خواستم بپرسم ایا ممکن است خطر ناک باشد و امکان بالا رفتن ان وجود دارد و چگونه این مشکل حل میشود؟ با تشکر
قدر تنی از پیرهنی فاصله داریم.وای از تو چقدر سخت است همینقدر جدایی.
مرمر 2 عزیز،

آزمایش کاریوتایپ فقط اختلالات کروموزومی را مشخص می کند بنابراین به احتمال زیاد یک مشکل ژنتیکی بوده است. در این مواقع بهتر است یک مشاوره ژنتیک انجام دهید تا اگر به احتمال زیاد اگر در یکی از نزدیکان چنین مشکلی وجود داشته بدقت مورد بررسی قرار گیرد و در غیر اینصورت یک اختلال تصادفی محسوب می شود و ارتباطی به بارداری بعدی ندارد.

من تاپیک شما را قبلأ خوانده ام و فقط توصیه می کنم تا می توانید آرامش داشته باشید و سعی کنید مصرف اسید فولیک را قطع نکنید و به خصوص ببینید آیا در خانواده کسی مشکل کلیوی داشته یا خیر.

روشیا عزیز،

احتمال بالا رفتن آن زیاد است. استراحتتان را بیشتر کنید و از بلند کردن چیزهای سنگین و نشستن طولانی مدت در ماشین هم خودداری کنید. در صورتی که لکه بینی داشتید سریعأ با پزشکتان تماس بگیرید.
با سلام و خسته نباشید
آزمایشگاه نیلوی عزیز، من 2 ماه پیش به خاطر ایست قلبی جنینم مجبور شدم جنین 4 ماهم رو سقط کنم. بعد از سقط هیچگونه خونریزی غیر عادی نداشتم بطوری که بعد از 1 ماه که دکترم معاینه ام کردند گفتند که همه چیز عالی و هیچ مشکلی وجود نداره ولی ماه دوم من دو بار به فاصله زمانی 18 روز پریود شدم که الان هم پریود هستم و 13 روزه که تموم نشدم در حالی که پریود من همیشه 5 الی 7 روز طول می کشید. می خواستم بدونم این حالت که من دو بار در یک ماه پریود شدم که برای بار دوم 13 روزه که هنوز تموم نشدم، عادی هستش یا اینکه مشکلی وجود داره؟ البته من با تجویز پزشکم آسپرین مصرف می کنم که در زمان پریود خودم قطعش می کنم. ممنون می شم منو راهنمایی کنید.
2810