2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکان عزیز،

1- تستی است به نام تست تعیین روز تخمک گذاری وجود دارد ، که بر روی ادرار انجام می شود. از روز 9 سیکل قاعدگی که از اولین روز از آخرین قاعدگی حساب می شود، هر روز ساعت 10 صبح و یا 4 بعد از ظهر گذاشته می شود . روزی که تست مثبت می شود 18 ساعت بعد تخمک گذاری انجام می شود.
2- با دفترچه بیمه روزی حدود 10 هزار تومان می شود
3- بسته به دوره پریودی نامنظم می تواند روز تخمک گذاری هم متفاوت باشد
سوگند عزیز،
بر اساس توصیه (SOGC (the Society of Obstetricians and Gynecologists و CCMG (Canadian College of Medical Genetics ، شما باید تا هفته 15 حاملگی صبر کنید و سه ماهه دوم هم انجام دهید اگر ریسک ترکیبی شما از 1 به 400 کمتر بود ریسک شما خوب است و جای نگرانی ندارد.
مامان آسمان عزیز،
بر اساس توصیه (SOGC (the Society of Obstetricians and Gynecologists و CCMG (Canadian College of Medical Genetics ، بهتر است تست های غربالگری سه ماهه اول بین هفته های 11 تا 13 انجام شود و در صورتی که جواب شما تا 1 به 1500 بود تست های سه ماهه دوم هم انجام شود.
باز هم با پزشکتان مشورت کنید چرا که سونوگرافی NT سونوی مهمی است.
مامان آسمان کوچک عز یز،
اولأ اینقدر استرس نداشته باش
ثانیأ شاید چون سن ات کم است پزشکتتان لزومی به انجام تست های سه ماهه اول برای شما نمی بیند.
قدرت تشخیص تست های سه ماهه اول 85% و سه ماهه دوم 80% می باشد. برای اطلاع بیشتر به تاپیک صفحه اول مراجعه کن.
سوگند عزیز،
مرحله دوم آزمایش را درست ابتدای هفته 15 (0+15) انجام داده و درخواست انجام اورژانسی آزمایشتان را کنید. یک روز بعد جوابتان آماده می شود (1+15) در صورت مثبت بودن تست ترکیبی تان (Sequential) آنوقت باید برای تست های تشخیصی (آمنیوسنتز) ارجاع داده شوید. از هر 33 نفری که آمنیوسنتز می شوند فقط یک نفر جوابش مثبت می شود و باید بچه را سقط کند و 32 نفر هیچ مشکلی ندارند. نگران نباش ....
در صورت ممکن عدد NT و وجود تیغه بینی در جوابتان را برایم بفرستید.
سلام این جواب آزمایش من در هفته 15 بارداری بوده
ms-AFP level 43 ng/ml ;1.47 mom
uE3 level 1.7ng/ml ;1.12mom
Total hcg level 21040 ;0.78 mom
Inhibin-A level 249 pg/ml ;0.84 mom

screening result :screen negative
risk of downs :less than 1 in 20,000(at term
risk of NTD : 1 in 2,100
risk of pre-eclampsia : 1 in 55
comment : downs risk due to maternal age alone is 1 in 1,100

اگه میشه چک کنید این جواب رو وبرام توضیح بدید .
و اینکه من اولین روز آخرین پریودم 29 اسفند بوده .توی هفته 21 سونو کردم و این جوابشه
fpd: 51 mm =21 wks & 3 d
fl:34 mm =20 wks &5 d
AC:162mm =21 wks&1 d
HC: 189 mm =21 wks &1 d
میشه بگید fl که کمتر از بقیه هستش مشکلی نداره؟؟؟

2810